Home Politică Motivul pentru care Boureanu ar fi încercat să-i aplice o lecţiei fiicei...

Sursa Foto: Cancan.ro

Fostul parlamentar Cristian Boureanu a ajuns la secţia de poliţie, după ce jandarmii şi agenţii au intervenit într-un conflict izbucnit, în mijlocul străzii, între el şi fiica sa. Ioana Boureanu are doar 16 ani şi a strigat cât a putut de tare că tatăl obişnuieşte să o lovească. Ea a implorat ajutor, pentru a nu fi lăsată să plece împreună cu tatăl.

“Pentru că mă bate, m-a luat de păr, din mijlocul străzii! De picioare!” – a strigat aceasta.

La audieri, fostul deputat PDL a susţinut că nu obişnuieşte să-şi lovească fiica, iar el a încercat să o aducă pe drumul cel bun. Adolescenta ar fi plecat de acasă de câteva zile, iar familia nu mai ştia nimic de ea. Luni după-amiază, Cristian Boureanu şi-a găsit fiica în Bucureşti şi a băgat-o cu forţa în maşina lui decapotabilă.

fiica-boureanu

Potrivit paparazzi Cancan.ro, cei care au filmat scenele, tânăra ar fi avut un smoc de păr smuls din cap.

cancan-boureanu-scandal-fiica-ioana-boureanu

Sursa foto: Cancan.ro

La secţia de poliţie a ajuns şi mama Ioanei. În timp ce actuala iubită a lui Boureanu i-a luat apărarea în presa mondenă. Laura Dincă, mai mare doar doar cu doi ani decât Ioana Boureanu, spune că adolescenta a jucat teatru în faţa echipelor de intervenţie.

“Ioana nu este un copil bătut. Tocmai de aceea are tupeu și a acționat așa. Nicodată nu s-a atins nimeni de ea. A vrut mereu să facă doar ce voia și nu i-a convenit când a fost pedepsită. Acum s-a ajuns aici pentru că i s-a luat telefonul mobil”, a declarat Laura Dincă pentru Libertatea.

Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului şi au fost sesizaţi şi specialiştii de la Direcţia pentru Protecţia Copilului. La ieşirea de la audieri, Boureanu a încercat să explice ce s-a întâmplat.

“Ioana a fugit sâmbăta de la mare, spunându-mi ca are o masă cu mama ei, mama ei nu a dorit să vină să o ia, deşi m-am oferit să-i plătesc benzina. Am aflat de pe reţelele de socializare unde se află, ulterior am aflat că nu există masa cu mama ei. Am aflat că a fost la Color Run şi a băut” – a declarat acesta.

De altfel, el susţine că nu este prima oară când are probleme cu fiica sa, pe care încearcă să o ajute.

“A mai fugit de acasă în luna iulie, cel puţin de cinci ori a plecat de acasă noaptea în Centrul Vechi, este din nou corigentă şi se culcă la patru noaptea, stând pe internet şi mamei sale i se pare corect”, mai spune el.

După întâlnirea cu poliţiştii, Ioana a plecat acasă cu mama ei, de care fostul deputat este divorţat de 12 ani.

Totuşi, Cristian Boureanu nu se află la primul scandal de acest tip. El a fost acuzat în trecut pentru lovirea unor chelnări, la malul mării. Însă, de fiecare dată s-a declarat nevinovat.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE