Home Eveniment Naţionala de fotbal a României se ascunde de suporteri

fotbal
Sursa Foto: Echipa Nationala de Fotbal via Facebook

Naţionala de fotbal a României, care a părăsit EURO 2016 după terminarea meciurilor din Grupa A, a revenit în ţară în noaptea de luni spre marți.

Ca să fie siguri că nu dau ochii cu suporterii dezamăgiţi, membrii delegaţiei au ajuns cu un zbor charter care a decolat la ora 23:30, ora Franţei (00:30, ora României) şi a ajuns în Bucureşti în jurul orei 3 dimineaţa.

Delegaţia a fost îmbarcată direct la aeroport, astfel jucătorii şi staff-ul tehnic au fugit de posibilitatea întâlnirii cu fanii dezamăgiți, iar accesul presei a fost interzis.

Naţionala de fotbal se întoarce de la Campionatul European de Fotbal din Franţa cu doar un punct, obţinut în urma remizei cu Elveţia.

România a fost învinsă de Franţa în meciul inaugural cu 2-1 şi de Albania, duminică seara, cu 1-0, în urma unei partide dezamăgitoare. Drept urmare, naţionala a ocupat ultimul loc al grupei din care a făcut parte.

Selecţionerul, componenţii naţionalei de fotbal, dar şi conducerea Federaţiei au primit critici dure după meciul dezastruos făcut în faţa Albaniei.

Un bărbat a sunat luni dimineaţă la 112 şi a anunţat că intenţionează să îl împuşte pe generalul Anghel Iordănescu, selecționerul României.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE