Home Social Nicolae Mischie în stare gravă la spital. Ce a pățit fostul baron...

Sursa Foto: gorj-domino.com

Fostul președinte al Consiliului Județean Gorj, Nicolae Mischie a fost internat în stare gravă la Spitalul Colentina din Capitală.

Mischie a suferit un atac cerebral miercuri noaptea și a fost internet la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Fiindcă starea lui de sănătate s-a înrăutăţit un elicopter Smurd l-a transportat în Capitală.

În vârstă de 70 de ani, Mischie are mai multe probleme de sănătate și este cunoscut cu diabet și cu probleme cardiace, arată Radio Târgu Jiu.

Nicolae Mischie a fost condamnat definitiv în 2013 de către instanţa supremã la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă şi luare de mită.

Nicolae Mischie a ajuns în Penitenciarul Târgu-Jiu după ce a fost judecat pentru luare de mită şi trafic de influenţă. Acesta i-a cerut unui afacerist să îi renoveze mai multe imobile, în schimbul unor contracte cu firma acestuia.

Fostul “baron” de Gorj a fost eliberat condiționat din închisoare în urmă cu un an.

Nicolae Mischie a mai fost condamnat înainte la un an de închisoare cu suspendare într-un alt dosar în care acesta a fost judecat pentru că ar fi introdus în ţară o armă de vânătoare pe care nu a declarat-o la vamă, după o vizită oficială făcută în Elveţia, în 1997.

Nicolae Mischie a fost preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj şi presedinte PSD Gorj în perioadele 1996 – 2000 și 2000 – 2004.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE