Home Social O cerşetoare din România uimeşte internetul. Toţi spun că are o voce...

Un filmuleţ face valuri în rândul internauţilor. O femeie ce pare a fi cerşetoare cântă pe stradă, iar vocea ei răsună puternic.

De la fereastra unui apartament, martorii au înregistrat-o şi au făcut publice imaginile.

Un prezentator TV a făcut deja un apel public, pentru identificarea femeii. Vrea să o prezinte într-o emisiune de divertisment, pentru ca viaţa să i se schimbe, iar toată lumea să o cunoască şi să se bucure de vocea ei.

În melodia pe o interpretează, femeia, ce pare trecută de prima tinereţe, face urări oamenilor, în timp ce ea îşi ridică bagajele grele de jos.

“Eu am văzut-o acum câteva zile în zona Ostroveni, din Râmnicu Vâlcea! Are o voce foarte frumoasă”, se arată într-un comentariu postat pe Youtube. Alţii o contrazic pe femeia care postat acest mesaj şi scriu că este din Baia Mare, în timp ce altcineva susţine că a văzut-o în cartierul Crângaşi, din Bucureşti.

Cei mai mulţi se rezumă la complimente: “Ce voce minunată” sau “te face să plângi” ori “păcat, avem valori despre care nu ştim! O voce de aur!”

O televiziune a reuşit să o găsească pe cerşetoarea cu voce de aur. Jurnaliştii au fost ajutaţi de internauţi. Citeşte mai multe aici: A fost găsită cerşetoarea cu voce de aur! Află povestea ei controversată

În imagini se mai observă că sunt oameni care se opresc să o asculte. Dar se mai zăresc şi câteva maşini înmatriculate în Bucureşti.

Sursa video: Youtube

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE