Home Extern O femeie a ajuns la un pas de moarte după ce a...

Sursa Foto: Jodi Cahill via Daily Mail

Teribilul secret al familiei sale a fost la un pas să o bage în mormânt pe o tânără de 38 de ani, care a suferit un șoc și a ajuns să cântărească doar 34 de kilograme.

Jodi Cahill, din Melbourne, era o tânără ca oricare alta, până când a primit mai multe scrisori șocante din partea mamei sale, care îi mărturisea că… au același tată!

Femeia, care suferă de boli psihice, i-a povestit fiicei ei că a fost violată de propriul tată, sub amenințarea armei, Jodi fiind rezultatul acestei relații incestuoase.

Am primit prima scrisoare ca din senin. Apoi, ajunsesem să îmi fie teamă să mai verific cutia poștală. Continua să îmi scrie despre toate ororile prin care trecuse, povestește Jodi. Am fost șocată și dezgustată. În acea noapte am încercat să mă arunc de pe un pod. Pur și simplu nu știam cum să reacționez.

Jodi Cahill tatal abuzator

Jodi Cahill, alături de bunicul care în același timp îi era tată. Sursa: Daily Mail

Femeia le-a dezvăluit reporterilor Daily Mail că abia atunci a reușit să înțeleagă de ce simțea că mama sa o urăște atât de tare.

La un moment dat, m-a amenințat cu o armă. A spus poliției că are un pistol și că eu eram ținta. Am crezut că este doar bolnavă psihic, dar acum toate lucrurile par să fie clare. Mi-a spus, într-o scrisoare: “De fiecare dată când mă uitam la tine, îmi aminteai de el”.

După dezvăluirile șocante ale mamei sale, Jodi a încercat să se refugieze în munca sa de la o organizație caritabilă, în loc să înfrunte veștile teribile pe care le primise. După scurt timp, a renunțat la mâncare, fiind ulterior diagnosticată cu anorexie.

Prietenii vedeau că devin din ce în ce mai slabă. Eliminam tot din organismul meu cu ajutorul laxativelor. Când mă simțeam goală pe dinăuntru, era ok. Ajunsesem să cântăresc doar 34 de kilograme, mărturisește Jodi.

Anorexia a ajuns într-un stadiu atât de avansat încât femeia a fost internată în spital unde, povestește ea, a fost hrănită cu ajutorul unui tub timp de patru luni.

Jodi Cahill este hotărâtă însă acum să lupte cu boala care a făcut-o să arate precum o umbră.

Fiecare zi e groaznică. Este pentru prima dată în cinci luni când nu am atins nimic care îmi poate aduce aminte de tulburările de alimentație. Vreau doar să mă concentrez asupra ajutorului pe care pot să îl primesc. Totul este în plan mental. Poți să ai cei mai buni doctori și prieteni, dar dacă nu urăști anorexia la fel de mult cum ajungi să te urăști pe tine, totul e în zadar.

Jodi spune că a decis să își facă publică povestea pentru a îi ajuta și pe alții care se află în situația ei să învingă boala.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE