Home Social O icoană a lui Arsenie Boca lăcrimează. Oamenii sunt convinși că e...

Sursa foto: Captura ProTV

Episcopia Huşilor va analiza cazul unei  icoane care îl întruchipează pe părintele Arsenie Boca, despre care localnicii dintr-o comună vasluiană spun că lăcrimează de mai multe zile fără încetare.

Satul Pușcași a devenit loc de pelerinaj în ultimele zile, sute de oameni venind de la zeci de kilometri distanță pentru a vedea ceea ce ei spun că este un semn Dumnezeiesc.

Sursa foto: Captura ProTV

Sursa foto: Captura ProTV

Un localnic a cumpărat icoana de la o mânăstire și a adus-o acasă de Sfântul Gheorghe. A expus-o in troita din fata casei si peste cateva zile, spun oamenii, in ochi au aparut lacrimi, anunță ProTV. Localnicii și pelerinii cred că se află în faţa unei minuni şi spun că întâmplarea de la Puşcaşi este un semn că Arsenie Boca trebuie să intre în rândul sfinţilor.

Cazul a ajuns și în atenția mai-marilor bisericii. Protopopul de Vaslui, Adrian Chirvase, a mers luni la Puşcaşi și a anunțat că Episcopia va formula un punct de vedere cu privire la această situaţie.

”Aşteptăm o comunicare scrisă de la preoţii care au fost prezenţi la Puşcaşi şi vom formula un punct de vedere în cursul zilei de marţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Episcopiei Huşilor, preotul Marin Tudorică, citat de AGERPRES.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE