Home Lifestyle O mai ţii minte pe Britney Spears? E mamă singură, iar tatăl...

Sursa Foto: Facebook

Cântăreaţa americană Britney Spears are mari probleme în viaţa ei personală. După succesul fulminant din adolescenţă, Britney Spears a trecut prin mai multe momente extrem de dificile.

Dacă în carieră a mai reuşi să mai înregistreze, la câţiva ani distanţă, câte un disc, bazându-se mult pe spectacolele pe care le face, în viaţa de familie este extrem de tristă, iar acum tatăl ei crede că viaţa acesteia a devenit una toxică şi i-a cerut o pauză de la relaţii amoroase, de cel puţin jumătate de an.

britney si copiii

Facebook

Vedeta pop are 33 de ani, e mamă singură a doi copii şi s-a despărţit de curând producătorul TV Charlie Ebersol, cu care a avut o relaţie de 8 luni de zile.

Jamie Spears crede că fiica sa nu este pregătită pentru o nouă relaţie şi a dezvăluit unui apropiat de ce Britney are ghinion în dragoste.

“Jamie își dorește ca fiica sa să-și recâștige încrederea în sine după despărțirea de Charlie. Într-o relație ea merge de la început până la capăt, forțând de multe ori lucrurile, fără să lase ca relația să evolueze de la sine și astfel reușește să-i pună pe fugă pe bărbați”, a declarat o sursă din anturajul vedetei, citată de revista OK!

Britney Spears se află sub tutela tatălui ei, după o decizie a instanţei. Comportamentul vedetei este monitorizat de un judecător, după a avut mai multe episoade depresive. În anul 2008 şi-a pierdut, pentru o perioadă, şi custodia celor doi băieţi ai săi care acum au 8 ani, respectiv 9 ani.

Prima căsătorie a încheiat-o în 2004 şi a durat… 55 de ore. Soţul a fost un prieten din copilărie. În ultimii ani, vedeta a mai reuşit să-şi spele imaginea şi este foarte ataşată de cei doi băieţi ai săi, pe care îi are cu al doilea ei fost soţ, Kevin Federline, cel care a fost dansator în formaţia artistei.

britney si copiii ei

Facebook

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE