Home Social O româncă a lăsat prin testament O AVERE unei instituţii a statului....

O femeie a lăsat, prin testament, Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Satu Mare o sumă de peste 100.000 de euro, în semn de mulţumire faţă de recunoştinţă pentru tratamentul şi sprijinul acordat, anunţă Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă, procedura de intrare în posesia sumei este în curs de derulare.

Conducerea CAS Satu Mare doreşte să aducă la cunoştinţa publicului un caz inedit care vizează indirect toţi asiguraţii Casei de Asigurări de Sănătate Satu Mare. În semn de recunoştinţă pentru tratamentul şi sprijinul acordat de sistemul asigurărilor de sănătate, o persoană – doamnă, de 67 ani – a lăsat prin testament suma de 103.000 euro Casei de Asigurări de Sănătate Satu Mare. Procedura de intrare în posesia sumei este în curs de derulare, şi face obiectul, ART. 220, CAPITOLUL I, TITLUL VIII Asigurările sociale de sănătate, din LEGEA Nr. 95/2006 din 14 aprilie 2006 Republicată, privind reforma în domeniul sănătăţii, precizează sursa citată.

Conducerea CAS Satu Mare nu a dat publicităţii mai multe informaţii despre femeie.

Prin acest gest nobil, înţelegem că intenţia doamnei a fost de a veni în sprijinul persoanelor cu probleme de sănătate, dorinţă ce-i va fi îndeplinită, iar pentru conducerea şi colectivul CAS Satu Mare este un mesaj de încredere şi de recunoaştere a activităţii, se mai arată în comunicatul citat de Agerpres.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE