Home Lifestyle O româncă este ZÂNA FRUMUSEŢII. Cum schimbă vieţi Mihaela Noroc

Sursa Foto: Mihaela Noroc Photography via Facebook

Călătoria Mihaelei Noroc, fotograf profesionist, în jurul lumii capătă noi sensuri. Proiectul ei, “Frumuseţea în jurul lumii” nu este doar un atlas de frumuseţe naturală, ci doveşte că poate schimba destine.

În atlasul frumuseţii, Mihaela povesteşte că a a surprins- o pe Munira Mirzoeva, o tânără de 19 ani din Tadjikistan, în timp ce planta flori pe spaţiile verzi de pe străzi şi din parcări. A fost impresionată de frumuseţea ei naturală şi de profunzimea priviii ei şi a fotografiat-o pe suberba tânără.

Imaginea ei a fost postată pe internet, în proiectul Beauty Around the World, unde a scris şi povestea ei de viaţă.

“După ce a absolvit liceul, ea visa să devină doctor, dar problemele financiare i-au schimbat priorităţile. Chiar şi aşa, e mândră de munca sa şi îşi poartă în fiecare zi uniforma cu graţie şi eleganţă, aşa cum se vede şi în poză”, a scris Mihaela pe Facebook.

atlasul frumusetii 2

Mihaela Noroc Photography via Facebook

La doar o zi după apariţia fotografiei pe internet, viaţa fetei sărace şi frumoase avea să se schimbe. Mihaela Noroc chiar i-a adus noroc! Povestea ei a devenit subiectul unui reportaj, iar oamenii impresionaţi de cazul ei au declarat că vor să o ajute pentru a-şi împli visul de a deveni medic. Tânăra cu ochi mari şi negri a devenit a apărut chiar şi în presa din Kazahstan.

“Sper ca prezenţa ei în Atlasul Frumuseţii să îi schimbe viaţa şi oamenii să poată face ceva pentru ea pentru a o ajuta pe Munira să-şi împlinească visul” – a fost reacţia româncei la aflarea veştilor bune.

mihaela noroc

Mihaela Noroc via Facebook

Fotograful Mihaela Noroc a atras atenţia presei internaţionale cu proiectul ei unic. “Atlasul frumuseţii” a surprins deja chipuri inedite din întreaga lume. Românca a călătorit deja în 37 de ţări şi nu are de gând să se oprească aici.

“Mi-ar plăcea ca în urmatorii ani sa fotografiez chipuri feminine autentice din cât mai multe colţuri ale pământului şi să fac din Atlasul Frumuseţii un demers românesc, unic în lume. Trăim o vreme a globalizării în care totul se uniformizează. Dorinţa mea e să arăt ca tocmai diversitatea e cea mai mare bogaţie pe care o avem şi e păcat să o pierdem, doar din dorinţa de a imita” – scria Mihaela lângă una dintre fotografiile realizate de ea

În demersul ei, românca cere ajutorul tuturor celor care vor să o sprijine cu o donaţie, pentru a-şi continua călătoria în jurul lumii şi a descori frumuseţiile necunoscute.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE