Home Eveniment O româncă trebuie să plătească 50 de milioane de euro, taxa de...

Sursa Foto: Ştirile Pro TV

250 de milioane de lei, adică peste 50 de milioane de  euro! La această valoare  au stabilit judecătorii din Bucureşti taxa de timbru pentru un proces de divorţ cu o valoare ameţitoare. Este vorba despre Carmen şi Dan Adamescu, care se despart după 12 ani de mariaj.

Carmen Adamescu, soţia milionarului Adamescu, vrea ca procesul de divorţ să se pronunţe din vina soţului, pe motiv că a fost înşelată şi umilită de către acesta. Femeia cere despăgubiri morale în valoare de 10 milioane de euro, iar la partaj să primească jumătate din avere, iar “imperiul” Adamescu este evaluat la aproape un MILIARD de euro.

Dacă va depune în conturile Judecătoriei fabuloasa sumă, atunci banii ar putea intra în vistieria Primariei Sectorului 1, anunţă Ştirile Pro TV.

Carmen Adamescu nu renunţă la lupta în sala de judecată. Speră să fie scutită de taxa de divorţ sau măcar să poată să o plătească în rate, pentru că, spune ea, nu câştigă mai mult de 10.000 de euro lunar, potrivit sursei citate.

Peste o săptămână, judecătorii vor decide dacă îi admit această solicitare sau, dacă nu, Carmen Adamescu va trebui să se mulţumească cu un proces de divorţ fără pretenţii de sute de milioane de euro.

Cine sunt soţii Adamescu

În ultimul deceniu, Carmen şi Dan Adamescu au fost parteneri şi în afaceri.

Dan Adamescu este cunoscut, mai ales, ca proprietarul falimentarei companii de asigurări Astra, dar are şi multe afaceri prospere.

De pildă, Unirea Shopping Center, Hotel Intercontinental din Bucureşti sau Hotel Rex din Mamaia.

În ultimii ani, în spaţiul public au apărut zvonurile că cei doi soţi s-ar fi acuzat unul pe altul că se trag pe sfoară.

dan adamescu

Adevărul

În aceste momente, Dan Adamescu este încarcerat, fiind condamnat la patru ani de închisoare cu executare, după ce a mituit judecători de la Tribunalul Bucureşti pentru a obţine în mod fraudulos intrarea unor firme de-ale sale în insolvenţă.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE