Home Social O sportivă din Brăila este dată în urmărire națională după ce a...

Sursa Foto: infobraila.ro

Elena Griţca, în vârstă de 18 ani, una dintre fostele mari speranţe ale atletismului brăilean, a fost dată în urmărire la nivel naţional, după ce mama sa a reclamat la Poliţie dispariţia sa.

Din primele cercetări efectuate de oamenii legii a reieşit că fata a plecat de la domiciliu, în ziua de 28 iulie, în jurul orei 18.00, spunându-i mamei că merge să se plimbe, însă nu s-a mai întors.

La o zi după ce a plecat de acasă, sportiva i-a trimis mamei sale un SMS, anunţând-o că este în drum spre Constanţa şi promiţându-i că o va contacta ulterior, lucru care nu s-a întâmplat.

Elena Griţca nu a mai fost plecată de la domiciliu pentru perioade lungi de timp, fără ştirea sau acordul familiei, nu suferă de boli psihice sau cronice şi are are asupra ei documentele de identitate.

Poliţiştii de la Biroul Urmăriri au solicitat punerea în urmărire la nivel naţional şi, în continuare, desfăşoară activităţi pentru localizarea dispărutei şi clarificarea situaţiei, arată Infobrăila.

Polițiștii îi roagă pe toți cei care pot furniza orice informaţii despre Elena Griţca să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Fata are o înălţime de 1,6 metri, o greutate de 60 de kilograme, păr şaten, lung peste umeri, ochi verzi, iar că semn particular prezintă cinci cicatrici postoperatorii pe abdomen.

În urmă cu 4 ani, brăileanca a obținut medalia de bronz la Campionatul Mondial de Atletism pentru copii din Turcia, după ce câștigase titlul de campioană națională de copii la garduri și argintul la sprint.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE