Home Eveniment O tânără fotomodel, reţinută pentru şantaj şi înşelăciune

Sursa Foto: Facebook

O tânără din Târgu-Jiu a fost reţinută pentru şantaj şi înşelăciune. Ştefania Loredana, liceeană şi fotomodel, este acuzată că a constrâns o elevă de 13 ani să-i ofere bani şi bijuterii, pentru a-i cumpăra tăcerea.

Ştefania ar fi şantajat-o cu imagini compromiţătoare sustrase din telefonul mobil al victimei, scriu jurnaliştii de la Adevărul.

Tânăra de 19 ani este cunoscută pentru aventurile ei în lumea modei. Pe internet afisează fotografii cu ea pe scenă. Ar fi lucrat ca model pentru mai multe agenţii.

FOTOMODEL 3

Sursa foto: Facebook

Procurorii au reţinut-o pentru 24 de ore şi susţin că au probe care arată că aceasta a încercat să înşele şi doi administratori ai unei societăţi comerciale. De la copila de 13 ani reuşise să obţină bani şi bunuri, în valoare totală de 5000 de lei. Părinţii fetei şantajate au descoperit că lipsesc bijuterii din casă şi aşa au convins-o să povestească ce s-a întâmplat. Ulterior, aceştia au mers la poliţie şi s-a organizat un flagrant.

fotomodel 5

Sursa foto: Facebook via Adevărul

Avocatul Ştefaniei susţine că tânăra recunoaşte că a greşit, dar neagă că ar fi înşelat oamenii de afaceri, pentru că susţine că s-a împăcat cu aceştia, după ce ar fi solicitat donaţii în numele unor copii cu probleme locomotorii. Pentru a obţine banii, şi-ar fi luat o identitate falsă, de profesoară de dans sportiv, au declarat procurorii din Târgu-Jiu.

După ce a fost reţinută timp de 24 de ore, judecătorii au decis să o lase în libertate, sub control judiciar.

Cariera de fotomodel şi legăturile cu artişti celebri

Potrivit Adevărul, Ştefania Loredana s-a lăudat într-un interviu că a colaborat cu artişti şi creatori de modă celebri. Şi-ar fi început cariera pe când avea doar 15 ani, la preselecţiile show-lui “Next top model by Cătălin Botezatu”. De altfel, a postat şi o fotgrafie pe Facebook, despre care a scris că a fost realizată când a prezentat pentru celebrul creator de modă.

FOTOMODEL 2

Sursa foto: Facebook

Tânăra şi-ar fi încercat norocul şi la evenimentele Fashion TV.  A susţinut că a lucrat cu Doiniţa Oancea, Racovizza şi a avut chiar şi o colaborare cu cântăreaţa Lora.

Spunea că îşi doreşte o carieră în Drept, dar colegii de liceu nu o vorbesc de bine. Liceeana are nota 7 la purtare, este corigentă la trei materii şi a fost acuzată că îşi jigneşte colegii.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE