Home Lifestyle O vedetă a fotbalului englez îşi vinde conacul! Vezi imagini FABULOASE din...

Sursa Foto: Rightmove.co.uk

Un domeniu luxos pus la vânzare în Anglia nu a putut trece neobservat pe site-urile de specialitate. Imaginile din interior sunt spectaculoase. Este o vilă cu mai multe niveluri, cu şase camere somptuoase, şase băi, dressing pentru ea, dressing pentru el, birou, cinema, o baie cu aburi, spa, saună, piscină interioară, săli de jocuri, sală de fotbal, terasă, un garaj uriaş şi un drum privat de acces.

masa de biliard phill neville

Rightmove.co.uk

Pe un perete în camera de jocuri, în spatele unei rame din sticlă sunt afişate mai multe tricouri de la echipele Manchester United şi Everton, cele mai multe dintre ele cu numele renumitului fotbalist Phill Neville. Astfel, jurnaliştii din presa din Regat şi-au dat seama cui aparţine conacul scos la vânzare.

Fostul internaţional englez Phill Neville, tatăl a doi copii, este acum pe banca tehnică a echipei Valencia şi din acest motiv îşi reorganizează viaţa. Vinde în Marea Britanie, după ce s-a mutat deja în Spania.

Conacul este situat în Cheshire, în nord-estul Angliei. Ziariştii de la Daily Mail că preţul de vânzare este de peste 3,6 milioane de lire sterline, iar cine o cumpără trebuie să îşi mai permită anual un impozit de peste 2 milioane de lire sterline.

Phil-Neville

Thesundaytimes.co.uk

Phill Neville are 38 de ani şi şi-a strâns averea din fotbal. Fostul fundaş a câştigat cu Manchester United 6 titluri Premier League şi 3 Cupe ale Angliei, în perioada 1994 – 2005.  În 2005, englezul s-a mutat la Everton, unde a jucat opt sezoane. La echipa naţională, Phill a adunat 59 de selecţii, dar nu a reuşit să înscrie niciun gol.

terasa Phill Neville

Rightmove.co.uk

piscina interioara Phill Neville

Rightmove.co.uk

teren fotbal

Rightmove.co.uk

dressing

Rightmove.co.uk

dormitor

Rightmove.co.uk

baia Phill Neville

Rightmove.co.uk

interior

Rightmove.co.uk

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE