Home Sport Ospetele-supriză de la meciul Simonei Halep. Formează cei doi un cuplu?

Sursa Foto: Captură DolceSport

Simona Halep a reuşit să se califice în optimi la Indian Wells, turneu pe care anul trecut l-a câştigat, fiind de altfel şi cel mai important trofeu al carierei sale.

Meciul ei a fost spectaculos, iar fanii au fost din nou fericiţi că favorita lor a reuşit, după o perioadă lungă, să ajungă în optimi la un turneu important.

Însă, o supriză a venit şi din tribune. Cântăreţul Smiley a bătut drumul până în California, pentru a o încuraja pe Simona Halep.

Până acum, cei doi şi-au declarat reciproc simpatia la televizor, în mai multe declaraţii publice. Presa speculează şi se întreabă dacă cei doi formează un cuplu. Desigur, Simona este cunoscută pentru atitudinea ei rezervată despre viaţa sa privată. Astfel, întrebarea va rămâne multă vreme fără răspuns, până când sportiva se va hotărî să spulbere misterul.

simona halep si smiley

Sursa foto: Simona Halep FanSpace via Facebook

Într-una dintre fotografii, alături de Smiley şi Simona Halep apare şi Horia Tecău.

După meciul cu rusoaica Ekaterina Makarova, pe care l-a încheiat după doar o oră de joc, la 6-2, 6-4, numărul 5 mondial a mulţumit publicului, dar şi antrenorului.

“Mă simt bine şi sunt bucuroasă că am câştigat. Am jucat inteligent. Meciul nu a fost deloc uşor, mai ales că am avut de înfruntat acel vânt puternic. Vreau să mulţumesc publicului din tribune, cât şi lui Darren Cahill, care mi-a dat nişte sfaturi foarte bune. Anul acesta au fost momente când nu l-am avut alături de mine, iar acest lucru a contat”, a declarat Simona.

În optimile de finală, Halep va juca împotriva cehoaicei Barbora Strycova, locul 39 WTA. Până acum a reuşit să o învingă o singură dată şi tot o dată a ieşit înfrântă din meciul disputat în faţa ei.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE