Home Social Parastasul lui Vadim Tudor, LIVE pe Facebook. Evenimentul este sponsorizat pe reţeaua...

Un anunţ inedit a apărut pe pagina de Facebook pe care a deţinut-o fostul lider PRM, Corneliu Vadim Tudor. Parastasul de un an este promovat pe reţeaua de socializare. Evenimentul este distribuit într-o notă de ironie morbidă. Invitaţia la ceremonie nu conţine un mesaj din partea familiei sau apropiaţilor, astfel că apare ca şi când Corneliu Vadim Tudor este cel care îi invită direct pe internauţi la parastasul său.

Anunţul este sponsorizat, pentru a apărea în cronologia cât mai multor persoane. Însă, în primele zile de la publicare a strâns doar câteva like-uri şi doar 11 persoane şi-au anunţat intenţia fermă de a participa. Alţi 40 de oameni au anunţat că încă se mai gândesc dacă merg la biserică.

Ceremonia care marchează un an de la trecerea în nefiinţă a “Tribunului” va fi chiar filmată şi redată în regim live pe reţeaua de socializare.

Iată postarea:

“Sîmbătă, 10 septembrie 2016, la biserica Sfîntul Gheorghe Nou, din București, la ora 11:00, va avea loc slujba de comemorare a lui Corneliu Vadim Tudor, la un an de la deces.
Evenimentul va fi transmis live pe pagina de facebook www.fb.com/Corneliu.Vadim.Tudor
După serviciul religios, apropiații se vor reculege și vor aprinde lumînări la mormîntul politicianului din cimitirul Ghencea Civil”

Este prima postare pe pagina lui Corneliu Vadim Tudor, după moartea acestuia. Înainte de distribuirea acestui eveniment, ultimul mesaj a fost scris chiar de “Tribun”, înainte de a muri. Era o poezie scrisă ca un dialog cu moartea.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE