Home Lifestyle Partea întunecată a succesului. Un miliardar povestește ce se întâmplă când ai...

Visul de a deveni miliardar s-a transformat într-un coşmar! Poate părea greu de crezut, dar povestea este reală şi e spusă chiar de bogatul om de afaceri Markus Persson.

A făcut avere cu o afacere care s-a dovedit a fi câştigătoare într-un timp extrem de scurt. Lumea lui s-a schimbat complet şi, uşor-uşor, în viaţa lui, tristeţea a devenit mai puternică decât bucuria de a avea tot ce îi trebuie. Are atât de mulţi bani încât nu are ce să facă cu ei, dar nu îşi poate cumpăra nici fericirea după care tânjeşte.

Markus Persson, miliardar peste noapte, povesteşte că trăieşte un soi de izolare din care nu mai poate ieşi.

Persson este fondatorul jocului Minecraft, care i-a adus un câştig uriaş, de 2,5 miliarde de dolari, după ce Microsoft i-a cumpărat invenţia.

Miliardarul pare un personaj care poate avea orice și a demonstrat asta când și-a cumpărat o casă de 70 de milioane de dolari, dotată inclusiv cu un perete întreg de dulciuri.

Dar omul pare să fie plictisit și este foarte singuratic, conform unor tweet-uri pe care le publică pe rețeaua de socializare.

“Problema când ai tot ce îți dorești este că nu te mai animă nimic și interacțiunea umană devine imposibilă, din cauza dezechilibrului”, scrie miliardarul.

Într-un alt mesaj, Persson mărturiseşte: “Sunt în Ibiza cu niște prieteni, petrec cu oameni celebri, pot să fac ce vreau și nu m-am simțit niciodată mai singur”.

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE