Home Eveniment Patronul clubului Dinamo, Ionuţ Negoiţă, iese la atac după ce a fost...

Sursa Foto: ziarulring.ro

Fraţii Robert şi Ionuţ Negoiţă au reacţionat joi la acuzaţiile potrivit cărora s-ar afla în spatele manifestărilor violente din Piaţa Victoriei, comise de grupuri de suporteri.

Patronul clubului Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a dat publicităţii un comunicat potrivit căruia susţine că nici el şi nici familia sa nu au avut legătură cu acțiunile grupărilor violente, indiferent dacă din acestea fac parte susținători ai echipei Dinamo sau ai oricărei alte echipe.

Consider că aceia care promovează aceste CALOMNII în spațiul public, fără a avea nici cel mai mic motiv, într-un moment de maximă emoție și încărcătură socială, sunt iresponsabili, manipulatori și rău intenționați, provocându-mi mie și familiei mele grave prejudicii. Pe absolut toți cei care dau dovadă de această iresponsabilitate îi voi acționa în instanță – anunţă Negoiţă.

Omul de afaceri susţine de asemenea că hotelurile pe care le deține sunt monitorizate video, iar aberațiile potrivit cărora în aceste locuri s-ar fi organizat aceste manifestări violente sunt niște calomnii incredibile şi cere instituţiilor statului să lămurească urgent opinia publică în privinţa vinovaţilor.

Negoiţă afirmă, de asemenea, că nici el și nici fratele său nu fac obiectul vreunui dosar de urmărire penală care să intre sub incidența ordonanțelor emise de guvern.

În ceea ce privește declarațiile șocante făcute de fosta mea soție, sunt consternat de inconștiența de care aceasta dă dovadă, de felul și de momentul ales pentru a-și duce mai departe vendeta personală împotriva mea. Ne vom vedea în instanță – mai scrie Negoiţă, care precizează de asemenea că va cere CNA să ia măsuri împotriva “linșajului mediatic” la care ar fi fost supus.

Citeşte şi: Fosta soție a lui Ionuț Negoiță face dezvăluiri șoc despre incidentele de la miting. Cine a pus la cale bătaia

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE