Home Politică Pe ce loc se află partidul lui Traian Băsescu. Fostul președinte: “Am...

 

Traian Băsescu se declară mulțumit de rezultatele obținute la alegerile pentru parlamentare. Anunță că partidul său va ajunge în Parlament, pentru prima oară. “Sunt foarte mulțumit de rezultatele obținute, 6 la sută este un procentaj bun” – a afirmat fostul șef al statului.

“Este pentru prima dată când sunt de acord cu Antena 3, care dă scorul partidului de 6 procente. Am pierdut ocazia să fiu prim-ministru. PSD nu s-a hotărât încă cine să fie cel mai bun prim-ministru. Sper că aveți simțul umorului, în seara asta suntem veseli toți” – a declarat Băsescu, la sediul partidului, duminică seară.

Fostul președinte crede că noul premier va fi desemnat de PSD. Susține că șeful statului nu va putea să schimbe nimic la negocierile cu partidele, având în vedere rezultatul slab obținut de PNL.

“Este adevărat că nu a făcut 50%, dar diferența față de PNL e prea mare. Așa cum arată cifrele acum, e  prea greu ca președintele să poată forța constituția” – afirmă șeful PMP.

Planurile PMP sunt de a forma Opoziția.

“PSD va avea cea mai dură guvernare pe care a avut-o vreodată. Voi fi în opoziței cu PSD și, probabil, și cu ALDE”

Traian Băsescu, la fel ca toți ceilalți lideri politici, a atras atenția că trebuie măsuri sporite până la încheierea numărătorii. “Din cartea lui Mitrea, știm ce face PSD când se numără voturile. A mărturisit tehnica de fraudare” – a mai spus fostul președinte.

EXIT POLL Cu cine au votat românii la alegerile parlamentare. Cine va conduce România

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE