Home Eveniment Percheziții la traficanții de arme. Polițiștii au descins în zeci de locații

politie revelion terorist, imigrări
Sursa foto: Politia Romana

37 de percheziţii au loc în Bucureşti şi în alte 10 judeţe, la persoane bănuite de trafic de armament. În paralel, anunță Poliția Română, se desfășoară şi controale privind respectarea legislaţiei privind armele şi muniţiile.

La data de 10 iunie a.c., sub coordonarea Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii efectează 37 de percheziţii domiciliare, în București şi în județele Argeș, Bacău, Brăila, Brașov, Constanța, Dâmbovița, Galați, Ialomița, Olt și Teleorman, la persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. – se arată într-un comunicat publicat pe site-ul Poliției Române

Din cercetările polițiștilor reiese că suspecții ar fi introdus ilegal în România arme și muniții letale și neletale, provenite din diferite țări ale Uniunii Europene.

De asemenea, poliţiştii efectuează 25 de controale privind respectarea regimului armelor și munițiilor, în judeţele Arad, Bacău, Brăila, Prahova, Giurgiu, Mehedinți şi Vrancea.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE