Home Sport Petrolul, egal la Galați. “Lupii” rămân neînvinși în deplasare

Sursa foto: fcpetrolul.ro

Petrolul și Oțelul Galaţi au încheiat la egalitate, scor 1-1, partida contând pentru etapa 30 a Ligii I.

Gazdele au început în forță iar în minutul 9, Pecanha a reușit să trimită în corner șutul lui Hamroun. La cealaltă poartă, Tchite a reușit două lovituri de cap care i-au dat emoţii portarului Abraham.

Petrolul a deschis scorul în minutul 27, printr-un șut reușit de Kronaveter. Gălățenii au fost aproape de egalare în minutul 39,  când Sissokou a trimis cu capul pe lângă poartă, în condițiile în care Pecanha era mult ieșit.

În a doua repriză, Oțelul a beneficiat de un penalty, în urma unui henț comis de Ipsa. Lovitura de pedeapsă a fost respinsă însă in extremis de Pecanha, cu piciorul. Același Cernat și-a luat revanșa însă în minutul 50 și a adus egalarea pe tabela de marcaj.

Egalul de la Galați face ca Petrolul să rămână neînvinsă în deplasare în acest campionat. Ploieștenii se mențin pe locul 3 în clasament, cu 49 de puncte, urmați la două puncte distanță de Astra Giurgiu şi CS “U” Craiova. În etapa următoare, Petrolul va întâlni pe teren propriu pe Universitatea Cluj.

De cealaltă parte, gălățenii sunt condamnați la retrocedare, aflând-se pe ultimul loc cu 23 de puncte. Oțelul va întâlni peste o săptămână, în deplasare, Astra Giurgiu.

Sursa foto: fcpetrolul.ro

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE