Home Sport Petrolul pierde cu Astra, Craiova îi suflă în ceafă

Sursa foto: fcpetrolul.ro

Petrolul a pierdut joi seara partida de pe teren propriu cu Astra Giurgiu, scor 1-2, meci la finalul căruia Mircea Rednic și-a anunțat retragerea de la cârma echipei ploieștene. Petrolul a deschis scorul în minutul 51, în urma unui penalty acordat după ce Astafei a fost faultat în careu de Nuno Pinto. Toto Tamuz a înscris fără probleme, însă bucuria ploieștenilor a durat doar o jumătate de oră. În minutul 83, Takayuky Seto a marcat printr-o lovitură de cap, după o centrare a lui Nuno Pinto. Trei minute mai târziu, Alibec a adus Astra în avantaj cu un șut din vole.
Petrolul ajunge astfel la 5 înfrângeri consecutive acasă, dar în același timp rămâne invincibilă în deplasare.

La finalul partidei, tehnicianul Mircea Rednic a anunțat că nu va mai continua din vară la Petrolul, deoarece nu s-a înțeles cu conducerea clubului asupra condițiilor.

“Am contract cu Petrolul până în vară şi intenţionez să rămân aici până atunci. Dar lucrurile sunt clare, nu voi mai continua aici. Au fost câteva clauze care nu au fost acceptate, deci nu voi mai rămâne”, a afirmat Rednic la conferința de presă de după meci.

Petrolul este acum cu doar un punct în fața celor de la CSU Craiova. În etapa cu numărul 30, Petrolul va juca în deplasare la Galați, împotriva Oțelului, echipă aflată pe ultimul loc în clasament, în vreme ce oltenii au meci tot în deplasare, cu FC Botoșani.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE