Home Extern Pilotul a murit la bord! Ce s-a întâmplat cu aeronava cu cei...

Sursa Foto: Money.cnn.com

Un eveniment tragic a avut loc în timpul unui zbor operat de American Airlines. Pilotul a murit la bord, iar copilotul a fost nevoit să prea conducerea aeronavei.

Avionul Airbus A320 avea la bord 147 de pasageri şi cinci membri ai echipajului. Au decolat din Phoenix cu destinaţia Boston, însă, în timpul cursei, pasagerii au fost anunţaţi că vor face o escală de urgenţă pe aeroportul din Syracuse (New York, nord-est). Călătorii ar fi primit asigurarea că situaţia este sub control şi nu ar fi ştiut ce se întâmplase de fapt în carlingă.

Se pare că pilotului i s-a făcut rău şi a murit subit. După ce aeronava a aterizat în siguranţă, pasagerii au povestit pentru CNN că nicio ambulanţă nu a apărut pe pistă, ceea ce înseamnă că pilotul ar fi murit de ceva vreme bună şi nu s-ar mai fi putut face nimic pentru el.

“Din păcate, pilotul a decedat”, a declarat compania, care a transmis condoleanțe familiei pilotului și colegilor săi, conform AGERPRES.

Compania a refuzat sa dezvăluie cauza morții pilotului, notează France Presse, dar există informaţii conform cărora pilotul ar fi suferit de o boală mai veche. Nu se ştie dacă era cunoscută de către compania aeriană.

După escala la Syracuse, în mai puţin de trei sferturi de oră, pasagerii au putut să-şi continue călătoria către destinaţia lor iniţială, Boston.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE