Home Extern Pinocchio din viața reală. Povestea dureroasă a acestui băiețel

Sursa Foto: Daily Mail

Un băiețel care nu a împlinit încă doi ani este numit de mama lui, cu multă dragoste, Pinocchio. Copilul s-a născut cu o gravă problemă medicală. Creierul copilului s-a dezvoltat în nas și nu în cutia craniană.

Încă din perioada sarcinii, când mama a făcut ecografia de la 20 de săptămâni, a aflat că fătul are o problemă. Doctorii au observat un țesut moale care crește pe fața lui. În niciun moment, tânăra mama nu s-a gândit să renunțe la sarcină.

La naștere, specialiștii au găsit și explicația. Copilul are o afecțiune rară numită și craniu bifidum. Practic, printr-o spărtură a cutiei craniei, creierul ajunge să crească în nas.

ollie pinochio

Sursa foto: Daily Mail

Cu cât copilul a crescut, cu atât i-a crescut și nasul, la fel ca în povestea lui Pinocchio, povestește mama lui, care este extrem de mândră de fiu. Altfel, Ollie Trezise este un copil absolut normal. Este un băiețel energic și plin de veselie.

mama si copilul pinochio

Amy și fiul ei, Ollie. Sursa foto: Daily Mail

Mama care s-a despărțit de tatăl celor doi copii ai săi are și o altă durere. Sunt mulți oameni care râd de fiul ei.

“Cândva, cineva mi-a spus că niciodată nu ar fi trebuit să îl aduc pe lume. Mi s-a rupt inima când a spus asta și am izbucnit brusc în lacrimi. Alții au spus că este urât. Pentru mine, Ollie este perfect. Pentru mine este Pinocchio din lumea reală și nu pot să nu fiu mândră de el”, a declarat Amy Poole, în vâstă de 22 de ani, pentru Daily Mail.

Cum încearcă medicii să îi schimbe viața băiețelului Pinocchio

Pentru a-l ajuta pe copil să respire, medicii au fost nevoiți să îl opereze de mai multe ori. Băiețelul a trecut prin mai multe intervenții dureroase, însă rezultatele deja se văd.

Pentru că este un caz rar, sunt doar trei spitale în Marea Britanie unde poate fi tratat băiețelul. Medicul Martin Evans, de la spitalul de copii din Birmingham a spus că nu se întâmplă mereu să aibă un astfel un astfel de caz pe an.

Mama știe că fiul ei nu va arăta niciodată la fel ca ceilalți copii și se teme să nu fie ținta atacurilor la școală.

“Cred că este absolut perfect așa cum este el. Nu este nimic greșit în a fi diferit. Ollie este unic, inteligent, distractiv și îmi înseninează ziua. Este Pinocchio al meu special, nu voi înceta niciodată să îl iubesc”, mai povestește mama lui.

Băiețelului îi place cel mai mult să se joace cu sora lui mai mare în piscină. Fetița de șase ani este geloasă că nasul fratelui ei atrage toată atenția.

ollie pinochio 2

Sursa foto: Daily Mail

După operațiile cranio-faciale, Ollie s-a schimbat, iar doctorii îl țin sub supraveghere și spun că speră ca totul să se îndrepte spre bine.

ollie pinochio 5

Ollie, după operații. Sursa foto: Daily Mail

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE