Home Politică PNL, prima reacţie la decizia lui Iohannis de a o respinge pe...

Raluca Turcan
Sursa Foto: Facebook

Preşedintele PNL, Raluca Turcan, a reacţionat marţi la decizia lui Klaus Iohannis de a respinge propunerea PSD şi ALDE privind nominalitarea lui Sevil Shhaideh pentru funcţia de premier.

Salutăm decizia, în interes național, a preşedintelui României. Este dreptul constituţional al domniei sale să respingă propunerea şi cu certitudine sunt foarte multe argumente. Noi considerăm că viitorul Guvern al României trebuie ferit de orice fel de vulnerabilități, mai ales într-un context internațional extrem de complicat. România nu trebuie să dea semnale confuze sau contradictorii, a scris Raluca Turcan pe Facebook.

Aceasta consideră, de asemenea, că Guvernul României nu trebuie transformat într-un guvern personal, de interpuşi, aflat la dispoziţia domnului Liviu Dragnea.

PSD ne-a anunţat că are zeci de mii de specialişti. Dacă acest lucru este adevărat, se vor găsi şi alte nume de prim-ministru, de preferat persoane cu o activitate cunoscută, fără vulnerabilităţi şi fără condamnări, consideră Turcan.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat marţi că nu este de acord cu propunerea PSD-ALDE privind nominalizarea lui Sevil Shhaideh pentru funcţia de premier.

Klaus Iohannis respinge nominalizarea lui Sevil Shhaideh pentru funcţia de premier

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE