Home Politică PNL s-a sucit! Ludovic Orban, propunerea pentru cea mai bogată primărie din...

Sursa Foto: PNL

Partidul Naţional Liberal a decis să retragă candidatul iniţial propus pentru Primăria Capitalei. Cristian Buşoi nu va mai fi candidatul  pentru cea mai bogată primărie din Românie, ci a fost înlocuit cu Ludovic Orban.

Deputatul Ludovic Orban a fost propus, luni, candidat al PNL la Primăria Capitalei de către Comisia de unificare a liberalilor.

“Avem un mesaj politic puternic, pe care îl dorim ajuns la toţi bucureştenii. Să reflectăm şi să acţionam astfel încât Primăria capitalei să nu ajungă din nou în mana PSD. Am văzut ce înseamna: o administraţie ineficientă, o administraţie coruptă. Noi dorim să câştigăm primăria Capitalei”, a declarat Cătălin Predoiu.

“Tot ce am făcut în această precampanie, a ajutat. Nu mă opresc aici, nu dezertez, doar predau ştafeta unui coleg”, a spus şi Cristian Buşoi care, potrivit unor surse, va fi candidatul PNL pentru o altă primărie.

Ludovic Orban susţine că este pregătit să devină primarul general al Bucureştiului, iar un sondaj efectuat de PNL l-ar fi plasat pe primul loc în rândul pnl-iştilor cu cele mai multe şanse la Primăria Capitalei.

“Sunt onorat! Sunt pregatit să parcurg urmatorii paşi. Mai exact votul în conducerea PNL Bucuresti, de asemena validarea în Biroul Politic Național al PNL. M-am înscris în cursa pentru primăria Capitalei. Îl felicit pe Cristian Buşoi pentru campania frumoasă, profesionistă şi dedicată. Sunt sigur că foarte mulţi tineri, lideri politici sunt invidioşi. Dacă Cristian Buşoi ar fi fost candidatul, l-aş fi sprijinit.
În spatele candidaturi,  se afla o viaţă în slujba comunităţii. Am ocupat funcţii publice importante şi am lăsat urme. Nu candidez ca să mă aflu în treabă”, a declarat Ludovic Orban, noul candidat la Primăria Capitalei.

Deocamdată, celelalte partide nu au anunţat cu ce candidaţi pornesc în cursa pentru câştigarea fotoliului de primar general al Bucureştiului.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE