Home Politică PNL şi-a făcut curaj: Depune moţiune ca să îl dea jos pe...

Liberalii s-au decis să depună o moţiune de cenzură, după luni întregi în care tot ameninţă cu începerea unui astfel de demers. Una dintre temele moțiunii ar putea fi scandalul legat de votul prin corespondenţă, a declarat vineri prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu. Celelalte teme care vot fi abordate și discutate sunt încă ținute secret până sâmbătă, la reuniunea Consiliului Naţional al PNL de la Piteşti.

“Sunt câteva teme în discuţie, nu am un mandat să vi le divulg până nu le discutăm în cadrul partidului, vor fi hotărâte mâine. În general, temele care-i preocupă pe români. Va fi o moţiune de cenzură a românilor împotriva Guvernului Ponta”, a afirmat Cătălin Predoiu.

Moţiunea de cenzură a PNL va fi depusă, cel mai probabil pe 5 iunie.

Liberalii spun că, odată ce moţiunea de cenzură va fi depusă, se vor bate în parlament pentru a obţine şi susţinere pentru ea. Tot în şedinţa programată sâmbătă la Piteşti, liderii PNL vor stabili şi calendarul în privinţa viitoarelor candidaturi ale formaţiunii la alegerile locale şi parlamentare de anul viitor, scrie AGERPRES

 

 

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE