Home Social Poliţia Română a publicat această fotografie, pentru un mesaj important către toţi...

Sursa Foto: Ministerul Afacerilor Interne

Pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne a apărut vineri seară o fotografie cel puţin ciudată. Pe o captură din cosmos, a fost inserată celebra bandă inscripţionată cu “Poliţia, nu treceţi”, care este prezentă la toate cazurile în care agenţii investighează săvârşirea unei infracţiuni.

Însă, de data aceasta, nu s-a întâmplat nimic grav. Poliţiştii au vrut să-i anunţe pe români, într-un mod inedit, că au motive cu bucurie, pentru că se schimbă ora, iar ora de iarnă înseamnă mai mult timp de dormit. Desigur, nu şi pentru românii care se află în misiune.

“În urma unei anchete „astronomice”, am reușit să găsim ora dispărută în primăvară.  Aceasta va fi înapoiată, în noaptea de sâmbătă spre duminică, tuturor celor cărora le-a lipsit o oră în plus de somn, o oră în plus de distracție sau o oră în plus de …muncă 🙂 ? Până atunci, aceasta va fi ținută în siguranță, în camera cu obiecte delicte. Sâmbătă seară nu uitați să vă dați ceasurile înapoi, #MAI va fi la datorie 25h/24h!” – este mesajul postat pe pagina de socializare.

politia-nu-treceti

Sursa foto: Ministerul Afacerilor Interne via Facebook

România trece la ora de iarnă în ultima duminică din luna octombrie. Aşadar, pe 30 octombrie, ora patru dimineaţa devine ora trei.

Totuşi, sunt şi specialişti care spun că modificarea orei nu este tocmai un motiv de bucurie, pentru că “ceasul biologic” poate fi dat peste cap, iar mulţi oameni au nevoie de acomodare pentru a-şi regla organismul.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE