Home Extern Imagini incredibile! Polițiștii nemți îi caută pe terorişti în…. şoşete!

Sursa Foto: bild.de

Deciși să combată convertirea refugiaților, dar și a tinerilor nemți la ideologia grupării teroriste Statul Islamic, poliția federală a descins într-o moschee unde se presupune că mai mulți membri ISIS cucereau noi combatanți.

Anchetatorii s-au mobilizat serios, declanşând o acţiune în forţă, dar când au ajuns la porţile moscheii, polițiștii germani au decis că trebuie să respecte cutumele musulmane. Oamenii legii au avut grijă să se descalțe la intrare.

Așa că au făcut perchezițiile în șosete, după cum arată și imaginile surprinse de jurnaliștii de la Bild.

sosete nemti 1

sursă foto: bild.de

sosete nemti

sursă foto: bild.de

Având în vedere că situația a fost calmă, iar siguranța colegilor nu era amenințată, am decis să respectăm normele și, din politețe, am scos pantofii, a declarat putătorul de cuvânt al Poliției, Stefan Redlich

În afara moscheii, poliția germană a mai descins în alte șapte locații din Berlin, despre care există informații că ascunde combatanți ISIS care se ocupă în principal cu atragerea de noi adepți.

Faptul că islamiștii, sub masca de ajutor umanitar, încearcă să profite de situația refugiaților făcând prozelitism și încercând să-i recruteze, ne preocupa foarte mult, a arătat Oficiul Federal pentru Protecția Constituției, într-un comunicat, citat de AFP

Potrivit serviciului de informații interne german, în total, în jur de 740 de persoane au părăsit până acum Germania pentru a se alătura grupării jihadiste Statul Islamic, în Siria sau în Irak. Iar aproximativ 120 dintre aceste persoane au fost ucise.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE