Home Eveniment Poliţistul Marian Godină revine asupra demisiei: Voi merge până la capăt

marian godină

Poliţistul Marian Godină, cel care a devenit cunoscut în rândul românilor pentru relatările cu umor despre munca sa de zi cu zi, a fost marţi protagonistul mai multor întâmplări extrem de nefericite. Iniţial, poliţistul a anunţat pe contul său de Facebook că va demisiona, după ce mama sa a ajuns de urgenţă la spital.

Ulterior, Godină a revenit asupra deciziei sale, afirmând că va lupta până la capăt, în ciuda presiunilor la care a fost supus în ultimele zile de către şefii săi.

Și, în sfârșit, ceea ce el a demascat pare să-i fi luminat pe șefii de la București care au trimis o echipă de la Corpul de Control, iar primele măsuri par a fi luate. Va fi o anchetă penală.

Potrivit unui comunicat al IGPR, ca urmare a verificărilor făcute de Direcţia de Control Intern din Poliţia Română, “şeful Poliţiei Române a dispus sesizarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, pentru clarificarea situaţiei de fapt”.

Marian Godină are în acest război sprijinul colegilor, care și-au inscripționat mașinile cu mesaje de susținere. Citește mai multe aici:

Val de susținere pentru polițistul cu umor: “Și eu sunt Godină! Jos corupția din Poliție”

Nu am să demisionez. Sunt mai bine acum când am aflat că mama e bine.
Nu eu sunt subiectul corpului de control care a fost azi la Brasov, ci alții.
Când am scris cartea FLASH-URI DIN SENS OPUS, mi-am propus să schimb acest sistem şi o voi face.Voi merge până la capăt. Vă mulțumesc că-mi sunteți alături!
Mai am multe de spus!
Şefii mei de la Braşov au dat-o azi la întors cum au putut, neştiind că întâmplarea aceea cu doamna directoare ar fi trebuit să fie ultima lor problemă, e un caz minor.
Urmează altul, pe care nu îl vor putea întoarce nicicum, pentru că nu obişnuiesc să arunc vorbe aiurea, fără să ştiu că nu pot demonstra ce zic. În plus, şi colegii mei mă susțin şi se bucură de ce se întâmplă la Braşov.
Mâine vor avea o zi şi mai grea!
Mult mai grea!!!
Sunt curios ce comunicat vor da mâine.
Vă repet, eu sunt bine!
Vă mulțumesc încă o dată! – a scris Godină.

Reteaua de stiri godina renuntare demisie

Mesajul poliţistului a venit la doar câteva ore de la o altă postare, în care acesta anunţa că a decis să renunţe la postul pe care îl ocupa. Totul pe fondul conflictului pe care îl are cu şefii IPJ Braşov, ale căror nereguli a îndrăznit să le dezvăluie.

“M-a sunat tata plângând, mama a fost dusă de urgență la Spitalul Judetean din Brasov si nu e bine deloc.
Nu mai vreau politie nu mai vreau nimic.
Urasc Poliţia Braşov si toti sefii ce o conduc.
Vreau ca mama mea sa fie bine.
Nu ma pot calma, vreau sa imi aud mama.
Voi militienilor ati reusit.
Imi voi da azi demisia.
O vreau pe mama, vreau sa o aud pe mama. Atat!!!!”, a scris Godină pe pagina sa de Facebook.

Postare Godina

Marian Godină, sub presiuni din cauza unei “doamne cu funcţie”

Scandalurile dintre el şi şefii Poliţiei Braşov au ieşit la suprafaţă încă de luni seară, când agentul a dezvăluit cum s-a încercat şantajarea lui de către o doamnă cu “funcție” și “intrare” la șefii din Poliție. Femeia l-a amenințat că nu ar fi bine să ia permisul șoferului care conducea mașina în care ea se afla.

Godină a oprit o mașină în trafic, în orașul Brașov, pentru că șoferul nu a acordat prioritate la un pieton, care s-a văzut nevoit să se ferească din calea mașinii, astfel încât să nu fie lovit.

După ce şi-a făcut datoria, Godină a fost chemat la raport de către şefii săi, care ar fi fost înştiinţaţi de către doamna supărată că a îndrăznit să ridice un permis. Despre întreaga situaţie citiţi aici: Polițistul Godină, amenințat în trafic de o “doamnă cu funcție și intrări la domnul chestor”.

Poliţia Braşov a anunţat că începe o cercetare disciplinară pe numele agentului, pentru că doamna nervoasă, “cu funcţii şi intrări”, a făcut o plângere care a fost înregistrată, conform lui Godină, la două zile distanţă după ce el a fost chemat în faţa şefilor şi certat că a îndrăznit să-şi facă corect meseria.

Marţi, la câteva ore de la această dezvăluire, poliţistul din Braşov a mers mai departe cu demascările. A povestit, tot pe Facebook, despre comportamentul poliţistului-şef din judeţ. Şeful IPJ Braşov ar fi fost cel care l-a umilit, batjocorit, pentru a-l determina, anul trecut, să-şi închidă pagina de Facebook unde relata întâmplări din trafic. Apoi, după ce presa i-a luat apărarea, iar cetăţenii au semnat petiţii, acelaşi şef îl linguşea să-şi deschidă din nou pagina, pentru ca scaunul său de şef să nu îi fie luat. Întregul scandal aici: Poliţistul cu umor, povestea nespusă despre cum a fost umilit şi obligat să îşi închidă pagina de Facebook

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE