Home Politică Ponta, ironic cu liderii PNL după dezastrul de la alegerile locale din...

Fostul premier Victor Ponta a ironizat-o pe Alina Gorghiu, copreşedinte PNL, după rezultatul slab pe care liberalii l-au obţinut în Capitală.

Dupa doi ani in seara asta e momentul sa fiu generos – Alina , te rog NU ITI DA DEMISIA !!! Ramai la sefia PNL ca ii reprezinti cu adevarat pe cei ramasi acum acolo! Si nu pleca – vrem sa castigam si parlamentarele! Te rog mult Alina, tine-l si pe Perdoiu “to be elected”!!! A fost presedinte, a fost Prim Ministru, a fost acum si Primar General – urmeaza alegeri pentru Secretar General ONU! Ce penibili sinistri!!! – a scris Ponta pe Facebook.

Potrivit exit-poll-urilor prezentate de televiziunile de ştiri la închiderea secţiilor de votare, candidatul PNL Cătălin Predoiu s-a situat al treilea în preferinţele bucureştenilor, cu 13,3% (potrivit IRES), 12% (CURS-Avangarde) sau 14% (Sociopol).

Acesta a fost devansat de Gabriela Firea şi Nicuşor Dan, potrivit aceloraşi cercetări.

PNL nu a reuşit să obţină nicio primărie de sector, iar la Consiliul General a fost votat de 15,01% (CURS) sau 19% (Sociopol).

După anunţarea rezultatelor cercetărilor, Cătălin Predoiu a venit singur în faţa presei, fără vreunul dintre cei doi lideri ai PNL, Alina Gorghiu sau Vasile Blaga.

Doresc să informez atât colegii de partid, cât şi cetăţenii Capitalei, suporterii mei, că înţeleg să fac un act de responsabilitate şi, dacă mâine dimineaţă când se va finaliza numărătoarea voturilor, se vor confirma rezultatele anunţate în această seară de televiziuni, de către casele de sondare a opiniei publice, îmi depun mandatul de preşedinte al filialei PNL Bucureşti, a anunţat Predoiu.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE