Home Social “Poponeţ” o caută pe “Mona-Căpităniţa”, pilotul de la Tarom care i-a salvat...

Sursa Foto: Facebook

Codin Maticiuc, cunoscut în lumea mondenă drept “Poponeţ”, a lansat un mesaj pe Facebook, despre ceea ce a trăit în aeronava Tarom care îl aducea de la Chişinău, la Bucureşti.

După ce s-a lansat în spaţiul public cu relaţiile sale cu tinere din showbiz, “Poponeţ” se recomandă cu talent actoricesc, dar şi de scriitor. Postările sale în notă ironică sunt urmărite de zeci de mii de internauţi, însă, postarea despre “Mona-Căpităniţa” a devenit rapid virală.

Iar Codin Maticiuc a primit şi ajutor de la cei care i-au citit mesajul. Se pare că a identificat-o pe Mona, pilotul-eroul care, deşi a ratat prima decolare, a reuşit să manevreze aeronava în siguranţă, deşi condiţiile meteo erau groaznice, conform autorului postării.

“Cand se mai liniștise treaba si eu imi făceam curaj cu Teo in gand se apuca căpitanul sa ne țină un discurs. M-am c… pe mine. Era femeie!! Va jur, verificați la Tarom daca nu credeți, cursa din seara asta 18.45 Chisinau-București. Căpităniță, nene! Părea si tânara din voce. Am simțit ca ma ia cu leșin. Femeie la manșă imi trebuie mie in zi de 13 cu vânt si pe urcare si pe coborâre?!? Tu’i morții ei de viața, mi-a zis mie mama ca femeile astea o sa ma omoare dar nu ma gandeam ca la propriu! Hai Mona, fata mea, concentrează-te! Nu stiu sigur daca Mona o cheama ca de cand i-am auzit glasul n-am mai fost om sa aud si ce spune. Hai iubita mea, sper sa fii urâta ca astea urate se tin de scoala si fac lucrurile mai temeinic! Sper ca n-ai Snapchat si selfieuri din cabina! Hai, Mona, hai!” – a scris Maticiuc.

Postarea a fost distribuită de sute de ori, mii de oameni au apreciat-o şi alte câteva sute de internauţi au fost stârniţi şi au intrat dezbaterea online despre Mona cea misterioasă.

Printre comentarii se află şi mai multe ale lui Maticiuc, care anunţă că Mona ar fi de fapt Diana Ventoneac, prima femeie comandat de aeronavă ATR din România, o tânără vasluiancă extrem de apreciată de experţii din aviaţie.

De altfel, Maticiuc a şi postat fotografii cu eroul său.

diana-ventoneac-tarom-mona-capitaneasa

Sursa foto: Facebook

Maticiuc a aflat că Diana Ventoneac este o iubitoare de animale. Din mesajul lui, reiese că şi-ar dori să o întâlnească.

“Bun se pare ca se conturează un profil clar: Diana Ventoneac, tânara, misto dar nu cred ca are Snap, iubitoare de animale. Multumesc, Diana. U rock!” – scrie acesta.

diana-ventoneac-pilot-tarom

Sursa foto: Facebook

Totuşi, până la momentul redactării acestui articol reprezentanţii Tarom nu au conformat identitatea pilotului care a operat cursa Chişinău-Bucureşti şi care, în condiţii meteo nefavorabile, a reuşit să evite toate pericolele.

Mai jos, postarea lui Codin Maticiuc:

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE