Home Lifestyle Povestea de budoar a unei actriţe cunoscute: “Game of Thrones“ m-a scăpat...

Sursa Foto: Facebook

“Game Of Thrones m-a salvat de o viaţă de prostituată şi m-a făcut mai puternică”. Aşa îşi începe destăinuirea Josephine Gillan, actriţa americană din celebrul serial, în care, de altfel, joacă tot rolul unei femei uşoare.

Josephine are 27 de ani şi o poveste tulburătoare. De la 12 ani, a locuit într-un orfelinat, a schimbat 24 de şcoli şi a ajuns în mâinile unui bărbat care i-a schimbat întreaga existenţă. Când era o copilă i-a dat alcool, cannabis, iar de la 14 ani a devenit dependentă de cocaină. După perioada abuzurilor chimice, au urmat cele sexuale. Îngrijitorul a violat-o şi a supus-o la presiuni, pentru a nu povesti nimănui ce se întâmplă.

Drumurile au dus-o uşor spre o viaţă de prostituată. Fără niciun strop de încredere în ea, fără ajutor, a început să îşi vândă trupul pentru a supravieţui. Formele ei voluptoase au “calificat-o” pentru roluri în seriale pentru adulţi. Filma pentru un astfel de film când a văzut un anunţ, în ziar, că se caută actori în industria filmului.

“Căutau femei tinere, cu sâni naturali şi fără tatuaje, care să poată să filmeze scene nude. Le-am trimis imediat o fotografie. Am primit răspuns şi mi-au spus că mă acceptă. M-au acceptat şi am fost extaziată, pentru că mi-am dat seama că este o şansă uimitoare de a juca în adevăratul sens al cuvântului. Însă, nu aveam nicio idee despre cât de mult avea să îmi influenţeze viaţa” – a povestit Joshephine pentru Daily Mail.

La început, tânăra era neîncrezătoare, timorată că poate va eşua. Însă, rolul unei prostituate nu a fost greu de interpretat pentru ea. A intrat în scenă, iar producătorii au fost încântaţi de naturaleţea ei.

josephine actrita game of thrones

Captură Game of Thrones, Daily Mail

Scenaristul şi producătorul George R.R. Martin este cunoscut pentru scenele controversate din Game Of Thrones (Urzeala Tronurilor). Scene de sex, abuzuri, tortură, crime şi mai ales modul în care actorii dispar unii după alţii, prin morţi violente. Totuşi, Josephine este încă în viaţă în celebrul serial, fiecare episod fiind urmărit de aproximativ 20 de milioane de oameni. Tânăra actriţă a semnat şi pentru sezonul al şaptelea, ea lipsind doar din primul sezon.

“Într-o zi, la noi, fetele din bordel,  a venit să servească ceaiul Charles Dance (n.r.: interpretul lui Tywin Lannister). Îmi amintesc că a a flirtat cu noi. Fiind atâţia oameni care lucrează împreună un timp îndelungat vă daţi seama că au existat câteva aventuri, însă eu nu am avut niciuna. Am stat de vorbă şi cu Kit Hartington (n.r.: cel care interpretează rolul lui Jon Snow). Se plângea că este obligat să-şi vopsească părul. Este un tip foarte vorbăreţ şi toate fetele sunt foarte emoţionate în prezenţa lui. Nu sunt singura care se bucură că nu a fost ucis”, dezvăluie Josephine, din culisele de pe platoul de filmare.

Josephine Gillan nude full frontal Indra Varma hot but not nude and other nude actress in ñ Game of Thrones (20014)  with Brit actor Charles Dance 75596

Captură Game of Thrones, Daily Mail

Tânăra se consideră acum puternică. Nu este singura femeie care a practicat prostituţia şi joacă în seriale de succes internaţional. Până acum, “Game of Thrones” a avut 86 de nominalizări la premiile Emmy şi a câştigat în total 26 de trofee. Numai în 2015 a obţinut 12 premii Emmy, inclusiv la categoriile “Cel mai bun serial de dramă”, “Cel mai bun scenariu” , “Cea mai bună regie” şi “Cel mai bun actor într-un rol secundar”.

De altfel, Josephine Gillan a devenit cunoscută de producători şi a început să primească roluri şi în alte filme sau seriale.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE