Home Extern Povestea de film a surorilor gemene ajunse celebre s-a încheiat cu o...

Sursa Foto: Facebook

Povestea a două tinere, surori gemene, care au devenit celebre în Statele Unite prin şcoala de yoga pe care o fondaseră şi care au fost implicate în mai multe scandaluri, s-a încheiat tragic, în urmă cu câteva zile, în Hawaii: una dintre ele a murit, iar cealaltă este cercetată pentru omor.

Pe 29 mai, un Ford Explorer a căzut zeci de metri într-o prăpastie, în Maui, una dintre cele mai mari insule din arhipelagul Hawaii.

La faţa locului, poliţia a găsit două tinere, în vârstă de 37 de ani. Anchetatorii au stabilit că una dintre ele, identificată iniţial drept Anastasia Duval, murise pe loc. Cea de-a doua, sora ei geamănă, Alexandria Duval, a fost dusă în stare critică la Maui Memorial Medical Center.

Martorii le-au povestit poliţiştilor că cele două femei se certau, în maşina care era parcată pe marginea drumului. La un moment dat, tânăra aflată la volan a pornit maşina şi a accelerat inexplicabil spre prăpastie.

Circumstanţele incidentului rămân deocamdată învăluite în mister, însă cercetările ulterioare au scos la iveală o poveste demnă de film. De fapt, victima şi supravieţuitoarea foloseau nume false şi aveau vieţi duble.

Numele real al fetei care a murit în accident este Ann Dadow. Femeia rănită, cea care se presupune că a condus maşina intenţionat în hău, este sora ei geamănă, Alison.

Cele două, născute în Utica, New York, şi-au deschis un studio de yoga în Palm Beach Gardens, în 2008. Centrul a atras o clientelă numeroasă, iar afacerile mergeau atât de bine încât fetele au deschis o nouă locaţie, în West Palm Beach, trei ani mai târziu.

Aspectul fetelor şi clienţii de top le-au propulsat în lumea bună, gemenele afişându-se frecvent în maşini de lux şi fiind o prezenţă obişnuită în magazinele de fiţe.

Erau foarte respectate pentru o perioadă. Dar când ajungi aici, e foarte uşor să începi să cheltui mai mult decât îţi permiţi. Aşa e în Palm Beach, Odată ce ajungi la cumpărături pe Worth Avenue, e uşor să îţi pierzi controlul, spune Jose Lambiet, fondator al revistei online GossipExtra, citat de Honolulu Star Advertiser.

Sursa foto: Twin Yoga Power

Sursa foto: Twin Yoga Power

Jurnalistul suspectează că aşa s-a întâmplat şi cu gemenele, care în 2014 şi-au închis brusc centrele şi au dispărut, lăsând angajaţii neplătiţi şi clienţi cu abonamentele deja plătite.

La scurt timp, surorile au reapărut în Park City, Utah, unde au deschis un nou studio, unde ofereau inclusiv cursuri de yoga pentru câini, şi au lansat “Spirit Water”, pe care o prezentau ca fiind un produs inovativ, new-age.

Sursa foto: Facebook

Sursa foto: Facebook

La scurt timp au apărut din nou problemele financiare. Firma a cerut falimentul, acumulând datorii de sute de mii de dolari.

Presa a început să scotocească prin trecutul celor două, reieşind că Ann Dadow fusese arestată de-a lungul anilor mai multe ori pentru scandaluri, ultraj şi numeroase alte infracţiuni.

Sora sa, Alison Dadow, avea la rândul ei un cazier lung, incluzând conducere sub influenţa alcoolului, părăsirea locului accidentului şi tulburarea liniştii publice, dar şi fraudă.

Nu se ştie de ce tinerele au ajuns în Hawaii şi de ce au decis să nu folosească numele lor reale. Jose Lambiet spune că, înainte cu câteva luni de accident, Ann Dadow a mers la un centru pentru persoane fără adăpost, susţinând că a fost separată de sora sa, jefuită şi are nevoie de bani.

Ancheta continuă, iar procurorii cred că vor scoate la iveală noi şi noi incidente controversate din trecutul celor două tinere.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE