Home Lifestyle Povestea fetei abandonate în cabina de telefon în prima zi de viață....

Sursa Foto: SWNS via mirror.co.uk

Era 30 aprilie 1994, când un bebeluș a fost găsit, în zorii zilei, într-o cabină de telefon din estul Londrei. Un bărbat care a intrat în cabina de telefon, să își sune familia, a observat nou-născutul și a alergat cu el la spital. Era o fetiță care avea doar două ore de viață. Medicii și asistentele au numit-o “April”, după luna nașterii.

Astăzi, poartă un alt nume. Se numește Kiran Sheikh, are 22 de ani și trăiește într-o familie de pakistanezi din Londra care a adoptat-o.

Kiran și-a aflat povestea vieții sale când a împlinit 18 ani. De atunci, misterul salvatorului nu îi dă liniște. Își dorește să îl cunoască pe omul care a luat-o în brațe și a dus-o la spital. Povestea ei se regăsește acum în presa din Regat, care încearcă să o ajute.

Serviciile sociale l-au cunoscut pe salvator, însă, în anii ’90, l-au rugat să înceteze să o mai caute pe fetiță pentru că ea era pregătită pentru adopție. Kiran a aflat că se numește John sau Joe Campbell și ar fi fost un imigrant cu origini nigeriene.

De altfel, nu este singurul ei apel. Vrea să își întâlnească și mama naturală. A aflat despre ea că este o englezoaică dată dispărută, după ce poliția a început să investigheze, în urmă cu mulți ani, modul cum și-a abandonat fiica.

Femeia a născut acasă, singură, în baia apartamentului unde își creștea alți șase copii. Se afla într-o relație cu un bărbat violent și a decis să scape de copil. A îmbrăcat fetița în pături groase și a dus-o în acea cabină de telefon.

Totul a ieșit la iveală doi ani mai târziu, când femeia a mers la spital să dea viață celui de-al optulea copil. Era disperată, speriată și, la fel ca în toate celalalte dăți, nu trecuse în cele nouă luni de sarcină niciodată pe la medic. În cele din urmă s-a văzut nevoită să le dezvăluie cadrelor medicale motivul disperării sale. Le-a spus că tatăl copiilor este un imigrant cu origini indiene și jamaicane extrem de periculos.

Cei de la spital au anunțat autoritățile care l-au intervievat și au aflat de la el că unul dintre cei 8 copii a fost abandonat. Și-au dat seama că este vorba chiar despre fetița care a apărut în ziarele de la acea vreme, scrie mirror.co.uk

fetita abandonata

Sursa foto: SWNS via mirror.co.uk

Kiran a reușit să ia legătura cu aproape toți frații săi, dar a mai păstrat legătura doar cu unul dintre ei, care este adoptat și trăiește în Florida, SUA.

Despre tatăl natural a aflat că ispășește o pedeapsă cu închisoarea după ce a încercat să-și ucidă o iubită cu 30 de lovituri de cuțit.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE