Home Social Povestea jurnalistei moartă în accident, pe DN1. În maşină era şi fiica...

Sursa Foto: Facebook

Oana Dicu, o tânără de 35 de ani, a murit sub privirile fiicei sale, în vârstă de numai 4 ani. Oana se afla la volan, pe podul Băneasa, la ieşire din Bucureşti, când o Dacie Logan a izbit în plin maşina pe care o conducea.

Tânăra a murit pe loc. Fordul pe care îl conducea a fost sfărâmat în impactul puternic.  Se bănuieşte că cel vinovat de accident, un tânăr de 25 de ani, conducea cu mare viteză, când a ajuns pe contrasens.

În mijlocul unui dezastru, salvatorii au fost martorii unei minuni. Pe bancheta din spate era o fetiţă care abia împlinise patru ani şi care a scăpat teafără. Mama ei a avut grijă de protecţia celei mici, iar când a ucat-o în maşină a asigurat-o într-un scaun special pentru transportul copiilor.

Citeşte şi Mesajul emoţionant al lui Cabral pentru Oana, jurnalista moartă în accident

Copila şocată de cele întâmplate a fost dusă la spitalul Grigore Alexandrescu, unde medicii au stabilit că nu are răni grave, dar este profund marcate de ceea ce a trăit.

Mama ei era jurnalistă. A fost reporter la “Poveştiri adevărate”, la Acasă TV şi a lucrat în ultima perioadă la emisiunea “Clipa de fericire”.

Pe pagina ei de Facebook, au apărut mesaje emoţionante. Prietenii plâng dispariţia Oanei Gabriela Dicu.

“Nu mai vorbisem de ceva timp, dar te știam bine, fericita…. Pana azi… Şoc, groaza… E trist sa aud (din gura mamei mele) ca cea mai buna prietena a mea din copilărie s-a stins intr-un cumplit accident.”

oana gabriela accident baneasa

Oana Dicu, sursa foto: Facebook

“Așa te-am cunoscut: cu acest zâmbet molipsitor ce mă făcea să uit de toate…Mi-ai fost colega, iar mai apoi o bună prietenă și confidenta… Întotdeauna îmi spuneai cât de frumoasă este viața și că trebuie să profităm de fiecare clipă. Om bun, ce știai să dăruiești din veselia ta, din optimismul tau, din dragostea ta pt oameni, nu pot crede că tu, Diculeaso, ai plecat…Îmi amintesc când ne-am văzut ultima dată am vorbit despre fetele noastre, cât de frumos vor crește și ce babe vom fi noi….Mi-e tare dor de zâmbetul tău molipsitor, mi-e dor de tine!  Odihneste-te în pace, înger frumos!” – scriu prietenii pe internet.

Toţi cei care au cunoscut-o sunt revoltaţi. Oana putea trăi, dacă în zonă erau parapete între sensurile de mers. Drumul Naţional 1 este şoseaua cu cele mai multe accidente, multe produse din cauza vitezei. La fel ca aseară, în lipsa unei bariere, şoferii ajung uşor pe contransens şi produc tragedii.

“Din păcate Oana n-a avut noroc. Ar fi trebuit să o cunoașteți ca să-mi înțelegeți supărarea. Da, accidente se întâmplă în fiecare zi. Poate că azi avem noroc. Mâine mai vedem. Fiindcă așa ne-am învățat: ne revoltăm când se întâmplă, dar nu schimbăm nimic” –  scrie un prieten de-al Oanei, pe reţeaua de socializare.

masina accident baneasa oana dicu

Imagini de la locul tragediei. Sursa foto: Evz

Încă din 2014, autorităţile au promis că vor pune parapete pe DN1. Promisiunile au venit după ce un tânăr şi-a dorit moartea şi a pătruns în mod intenţionat cu maşina pe contrasens, unde a luat cinci vieţi.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE