Home Extern Povestea tinerei vândute ca o sclavă sexuală: “Am fost violată de 110...

obligata sa se prostitueze, hiv

O tânără care a îndurat chinuri cumplite, fiind traficată şi vândută ca o marfă bărbaţilor bolnavi după partide de sex, îşi povesteşte viaţa. A fost transformată într-o sclavă sexuală, iar tot ceea ce a trăit pare desprins dintr-un film de groază. 

Megan Stephens, așa cum se prezintă tânăra în vârstă acum de 25 ani, povestește cum viaţa ei s-a schimbat complet într-o excursie în Grecia. Venise în vacanţă cu mama ei, din Marea Britanie.

Avea doar 14 ani când a fost cumpărată și vândută de mai mulți traficanți de carne vie, fiind forțată să se prostitueze pe stradă sau în bordeluri.

Iar zilele și nopțile tinerei au fost crunte. Megan povestește că avea relații sexuale chiar și cu 50 de bărbați pe zi, iar la un moment dat a fost forțată să facă sex cu 110 bărbați în doar 22 de ore.

Tânăra nu va uita niciodată cum a început totul. În timpul excursiei din Grecia, un albanez, pe nume Jak, a reușit să o cucerească și o facă să se îndrăgostească de el.

Deși mama sa nu a fost de acord cu relația, i-a permis fetei să se întâlnească cu albanezul și chiar îi lăsa singuri în cameră. Nu a mai fost decât un pas până când Megan a decis să nu se mai întoarcă acasă cu mama sa și să rămână în Grecia.

Împreună cu noul iubit s-au mutat la Atena, unde a fost pusă să danseze într-un bar de striptease. Motivul a fost ușor de găsit. Jak i-a spus că mama sa are cancer și că trebuie să facă bani pentru a o salva.

Am urât fiecare minut din fiecare seară în care am dansat la bar și nu o să pot uita niciodată fețele oamenilor care se uitau la mine. Însă, mă simțeam o adevărată eroină pentru că reușeam să strâng bani să îmi ajut mama, povestește Megan pentru Daily Mail.

După două săptămâni a fost vândută și, fără să își dea seama, a devenit proprietatea unui individ pe nume Leon. Iar primul client a fost un avocat își amintește Megan, care a violat-o de două ori la rând.

Am fost atât de șocată încât mintea mea se blocase. Nici măcar nu am încercat să mă lupt. Durerea a fost foarte mare, însă eram atât de traumatizată încât nici nu puteam să plâng. Dintr-o dată am înțeles ce trebuie să devin și nici nu mai puteam respira, își amintește tânăra.

La două zile după avocat, a început să lucreze ca prostituată și se muta dintr-un hotel în altul, unde făcea sex chiar și cu zece oameni pe zi. Totul sub stricta supraveghere a lui Jak, albanezul alături de care credea că va trăi o viaţă frumoasă.

La scurt timp, Megan a început să se simtă rău și a descoperit că era însărcinată de zece săptămâni. La aflarea veștii, Jak care își vedea deja afacerea stricată, a început să o lovească cu putere în burtă, povestește tânăra.

Obligată să fie sclavă sexuală acasă, în Marea Britanie

De atunci a luat bătaie în fiecare zi. Până când, după șase luni, a fost trimisă în Anglia cu un alt albanez. A fost plasată într-un bordel unde bărbații plăteau 20 de lire pentru câteva minute cu ea. A început să aibă câte 50 de clienți pe zi.

Tot aici a avut parte și de cumplitele 22 de ore în care a fost forțată să facă sex cu 110 bărbați.

Apoi, a fost din nou vândută, însă, a rămas în Marea Britanie și a reușit să ia legătura cu mama ei. Era forțată să îi spună acesteia că totul este în regulă și că este fericită, ba chiar i-a trimis și poze cu ea într-o cafenea, acolo unde pretindea că lucrează.

Ani de zile a durat coșmarul fetei. Până când, într-o zi, a încercat să se sinucidă și s-a înjunghiat cu un cuțit. A fost internată și a stat în spital trei luni, timp în care le-a povestit medicilor prin ce a trecut.

Deși părea că coșmarul s-a încheiat, a avut o nouă surpriză neplăcută. Mama sa o învinovățește pentru tot ce i s-a întâmplat, iar legătura dintre ele e tot mai rece.

Coşmarul o va urmări toată viaţa

De când a scăpat de proxeneți au trecut șase ani, însă și acum îi este frică că o vor găsi și o vor lua înapoi.

Eu cred că nu s-ar putea întâmpla din nou. Însă, trebuie să fiu foarte atentă. Jak a încercat să mă găsească pe mine și pe familia mea prin rețelele de socializare și a întrebat peste tot unde m-ar putea găsi. Încă mă sperie. Are o mare putere și nu e singur. Sunt mulți care, dacă m-ar găsi, mi-ar face rău mie și familiei mele, își încheie Megan halucinanta poveste.

Acum, viața ei pare să fi intrat într-un curs normal. Are un iubit și va naște în luna martie. Speră, de asemenea, că va reuși să înființeze o organizație de caritate care să aibă grijă de tinerele care au trecut prin mâna proxeneților.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE