Home Politică Premierul Victor Ponta merge la Supercupa Europei

Sursa Foto: evz.ro

Premierul Victor Ponta pleacă din nou din țară. De această dată șeful Guvernului va participa la Supercupa Europei la fotbal, meci care se va desfășura la Tbilisi, în Georgia.

Cu această ocazie Victor Ponta se va întâlni și cu premierul georgian Irakli Garibahșvili , dar și cu prim-ministrul Estoniei, Taavi Roivas, arată Agenda.ge.

De asemenea, înaintea meciului, șeful Executivului de la București va lua parte și la o cină festivă dată de omologul său georgian.

Supercupa Europei se va desfășura marți de la ora 21.45 între câștigătoarea Ligii Campionilor, FC Barcelona, și câștigătoarea Europa League, FC Sevilla.

Jurnaliștii georgieni notează și faptul că premierul român nu este la prima sa vizită în Georgia pentru a aprticipa la o competiție sportivă.

În luna martie 2014, Victor Ponta a participat la un meci de rugby dintre Georgia și România din Cupa Europeană a Națiunilor.

Ultima competiție sportivă la care a participat șeful Guvernului a fost însă una extrem de comentată. În urmă cu doua luni, pe 12 iunie, Ponta a mers în capitala Azerbaidjanului, Baku, pentru a participa la Jocurile Europene alături de președintele rus Vladimir Putin. Atunci, premierul a fost criticat de opoziție pentru afișarea alături de liderul Rusiei, în ciuda sancțiunilor impuse de Uniunea Europeană, Moscovei.

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE