Home Extern Prima imagine cu imigrantul care a ucis-o pe Maria Ladenburger, fiica unui...

Sursa Foto: Facebook

Presa din Marea Britanie a publicat prima fotografie în care este prezentat imigrantul afgan care ar fi violat-o şi, ulterior, ucis-o pe Maria Ladenburger, tânăra nemţoaică în vârstă de 19 ani care lucra ca voluntar într-o tabără de refugiaţi.

Pentru că este minor, identitatea agresorului este protejată. Hussein K. are 17 ani şi se află încarcerat. Victima lui era studentă la Medicină.

hussein-atacator-afgan-maria-ladenburger

Sursa foto: dailymail.co.uk

Agresiunea barbară a avut loc în octombrie 2016, însă cazul a apărut în presă abia în luna decembrie a acestui an. Tatăl Mariei nu şi-a dorit să se politizeze tragedia prin care a trecut familia. Părintele este un înalt oficial al Comisiei Europene. De altfel, familia Mariei le-a cerut oamenilor să nu înceteze să îi ajute pe imigranţi şi să strângă în continuare bani pentru aceştia.

Călăul fiicei lor a ajuns în Germania în 2015, ca minor singur, venit din Afganistan. Potrivit Daily Mail, Hussein se prezenta pe reţelele de socializare drept un “rapper gangsta”.

La începutul lunii octombrie, a urmărit-o pe Maria Ladenburger când se întorcea de la o petrecere. Adolescenta mergea cu bicicleta spre casă, când a atacat-o. A abuzat de ea şi, apoi, pentru a acoperi urmele violului a decis să o omoare. Maria a fost găsită înecată în râul Dreisam din oraşul german Freiburg.

maria-ladenburger germania ucisa imigrant

Suspectul principal ar fi recunoscut iniţial că el a ucis-o pe Maria, dar ulterior a decis să nu mai colaboreze cu anchetatorii. Sunt informaţii că acesta ar fi şi suspectul principal în cazul unui alt asasinat. O altă tânără din Germania ar fi fost ucisă în acelaşi mod, la câţiva kilometri depărtare.

În cazul fiicei înaltului funcţionar, există probe ADN care îl plasează pe suspect la locul crimei.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE