Home Politică Primarul Sectorului 4 se alătură interesului național. Piedone va candida din partea...

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, va candida pentru un nou mandat de primar, dar din partea UNPR.

Anunțul a fost făcut chiar de președintele UNPR, Gabriel Oprea, care l-a lăudat pentru rezultatele sale administrative.

“Dacă UNPR reprezintă intersul naţional al României, în mod sigur, clar, Piedone reprezintă interesul cetăţenilor Sectorului 4. (…) Mă onorează asocierea cu unul dintre cei mai buni primari din România, Cristi Piedone, şi va candida pentru UNPR şi vom face o echipă de mare succes”, a spus Oprea.

Cristian Popescu Piedone a precizat că simpatiile şi opţiunile sale se îndreptă către partidul interesului naţional, cu care rezonează puternic.

“Constat cu amărăciune că interesul oamenilor nu se suprapune cu interesul liderilor politici, parcă am trăi două Românii. (…) Cu multe dintre crezurile şi proiectele UNPR mă identific. Sunt convins că pentru cetăţenii Sectorului 4 decizia de a mă ralia interesului naţional, ca valoare supremă, este un gest benefic. Gabriel Oprea şi UNPR chiar se ţin de cuvânt şi pentru mine este foarte important. (…) Acestea sunt principalele motive pentru care opţiunile şi simpatia mea se îndreaptă către UNPR. În rest, rămân la primărie, Sector 4, voi încerca să muncesc şi mai mult pentru cetăţenii Sectorului 4 şi să-mi fac datoria în continuare pentru cetăţenii Sectorului 4”, a spus Piedone.

Cristian Popescu Piedone a fost ales în 2012 primar al Sectorului 4 candidând din partea Partidului Conservator, la care va renunța la următoarea tură de alegeri.

Conform legii, dacă ar vrea să renunțe acum la Partidul Conservator și să se alăture Uniunii Naționale pentru Progresul României, Piedone și-ar pierde mandatul de primar.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE