Home Extern Prince a murit din cauza unei supradoze, arată primele rezultate ale analizelor

Sursa Foto: Wikipedia

Artistul Prince a murit din cauza unei supradoze de Fentanyl, un puternic medicament analgezic opiaceu, au declarat surse din rândul forţelor de ordine pentru presa internaţională.

Rezultatele analizelor confirmă astfel speculaţiile care s-au făcut după moartea cântăreţului. Procurorii au investigat, de altfel, dacă medicii îi prescriseseră opioide în zilele dinaintea decesului.

Prince a avut parte de o ceremonie funerară discretă, la Jehovah’s Witness Kingdom Hall în Minnetonka, Minnesota. Potrivit Entertainment Tonight, la eveniment au participat în cea mai mare parte prieteni ai artistului şi membri ai comunităţii Martorii lui Iehova.

Basistul trupei Sly and the Family Stone, Larry Graham, despre care se crede că l-a introdus pe Prince în lumea Martorilor lui Iehova, a vorbit la ceremonie despre prietenul său.

Prince Rogers Nelson, cunoscut drept “Prince”, a fost găsit mort, în Minnesota, pe 21 aprilie după ce în ultima perioadă anulase mai multe concerte din cauza unor probleme medicale.

Pe 15 aprilie, avionul său privat ar fi aterizat de urgență în Illinois, pentru că artistul care se afla la bord se simțea rău. Totuși, a doua zi a apărut la concert, pentru a-și asigura fanii că este în regulă. Atunci, apropiații ar fi transmis că are o simplă răceală.

Prince a devenit un superstar în anul 1982, odată cu lansarea albumului “1999”. A câștigat 7 premii Grammy și a vândut peste 100 de milioane de albume, de-a lungul carierei sale. Pentru una dintre cele mai cunoscute melodii ale sale, “Purple Rain”, a obținut premiul Academiei la categoria ” Best Original Song Score”, în anul 1985.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE