Home Politică “Problema tehnică” pentru care profesorul Iohannis a întârziat la liceu, să voteze

Sursa Foto: Facebook

Preşedintele Klaus Iohannis a fost aşteptat toată ziua să ajungă la urne, după ce el a anunţat că are în actul de identitate şi domiciliu din Bucureşti şi va putea vota.

Cei din administraţia prezidenţială nu au putut preciza care este ora la care va ajunge preşedintele. În cele din urmă, profesorul Klaus Iohannis a ajuns la ora 18:30, la liceul Jean Monnet, din Capitală.

Jurnaliştii au încercat să afle chiar de la preşedinte din ce cauză nu a putut vota mai devreme, însă acesta a avut o scurtă declaraţie şi a plecat din faţa microfoanelor, când a fost rugat să ofere mai multe detalii.

“Pentru mine a fost o premieră astăzi. A fost prima dată când am votat în Bucureşti. Astăzi am votat, fiindcă Bucureştiul acum este şi oraşul meu, pentru un Bucureşti modern şi european” – a fost discursul şefului statului.

Înainte de sosirea lui la secţia de vot, Cezar Preda, purtătorul de cuvânt al PNL, a spus că au existat “probleme tehnice” şi a lăsat să se înţeleagă că Iohannis nu ar fi fost arondat secţiei.

”Niciun om în România nu are dreptul să îşi exercite dreptul la vot decât dacă sunt îndeplinite condiţiile. Am înţeles că domnia sa a avut probleme tehnice de a fi prins într-o secţie de votare. Nu am mai multe informaţii. Nu a putut vota pentru că nu era prins într-o secţie anume, unde trebuia repartizat”, a declarat Preda, pentru Gândul.info

Prima doamnă a votat în jurul orei 12, la Sibiu. Ea a mers la vot însoţită doar de un agent SPP.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE