Home Eveniment Dosarul escortelor de lux. Vedete judecate pentru ca traficau prostituate

sursă foto: Spynews.ro

Diana Gureșeoaie a fost trimisă în judecată în dosarul prostituatelor de lux. Fosta iubită a fotbalistului Cristi Tănase este acuzată de proxenetism alături de alte două fete, Lavinia-Mariana Despina si Mirela- Alexandra Dumitru. Primul termen va avea loc mâine

Anchetatorii au stabilit că cele trei racolau fete pe care le invitau la petreceri în cluburile de lux din Capitală acolo unde erau prezentate unor bărbați dispuși să plătească pentru serviciile lor sexuale. Sumele ajungeau până la 2000 de euro pe noapte, iar partea intermediarelor era de 500 de euro.

Printre clienții fetelor ar fi fost bogați oameni de afaceri, iar procurorii au chiar stenograme din discuțiile Dianei Gureșoaie cu Ioan Neculaie. Interceptarea ar avea ca subiect o tânără care nu ar fi vrut să meargă cu omul de afaceri.

“Ioan Neculaie: Da, Gureșoaie.
Diana Gureșoaie: Ce faci? Am plecat, să știi, auzi. Ce crezi și asta mă înnebunește că… nu… nu vrea… totu’, da, o convingi tu, nu știu,… că m-am săturat de ele.
Ioan Neculaie: Atunci nu mai vii, las-o acolo.
Diana Gureșoaie: Aaa?? Ee… o convingi tu, las-o, dă-o dracu, ce p-aia n-ai convins-o data trecută, o iei tu cu vrajeală.”,
arată stenogramele citate de Cancan.ro

 

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE