Home Politică PSD savurează victoria după alegeri. Ce anunță Liviu Dragnea despre noul Guvern

Sursa Foto: Facebook

La sediul PSD, Liviu Dragnea și principalii lideri social-democrați s-au reunit pentru a urmări rezultate sondajele, iar președintele social-democrat anunță victoria.

“Cetățenii au făcut diferenta între vorbe și realitate, manipulare și adevăr. Au votat pentru ca tinerii să aibă locuri de muncă bine plătite, au votat pentru readucerea la viața a satului românesc, pentru a ne hrăni din ce produce pământul nostru, nu din importuri de proastă calitate. Toate acestea vor fi puse în practică de un Guvern PSD. Voi ține cont în acțiunile mele de trei lucruri: De votul de astazi, de constituția României și de programul de Guvernare. România își va respecta toate angajamentele și parteneriatele strategice, vrem să adăugăm o componentă importantă la aceste parteneriate. Eu vreau ca România să se mențină ca democrație stabilă, fără conflicte inutile, toate instituțiile fundamentale ale statlui să respecte votul de astăzi, al românilor.”

EXIT POLL Cu cine au votat românii la alegerile parlamentare. Cine va conduce România

Dragnea vorbește în continuare despre alianța cu ALDE, pentru a ajunge la Palatul Victoria. Nu este încă nominalizat un nume pentru viitorul premier propus.

“România are nevoie de o guvernare stabilă, competentă. Să se pună  capăt dezbinării, românii au votat împotriva dezbinării, au votat ca toți să ne unim, să fie o țară puternică și respectată. Vreau să ne apărăm rezultatele transmise de Exit Poll.”

Fostul președinte PSD, Victor Ponta, a comentat rezultatele alegerilor, din platoul România TV.

“Nu mă surprinde, mă bucur. Domnul Cioloș, domnul Iohannis o să se revolte astăzii și mă bucură chestia asta. PNL și PDL să ia mai puțin decât PSD singur pentru mine nu e o supriză. USR nu a existat, nu a venit cu un program de guvernare, a venit cu niște lozinci pe care pe spunea Băsescu acum câțiva ani de zile. Pentru binele României și pentru sănătatea morală a Parlamentului, sper să nu intre domnul Băsescu. Personajul rău al acestor alegeri nici măcar nu a fost doamna Gorghiu. Domnul Cioloș s-a transformat în ulima săptămână într-un politician mai murdar decât politicieii” – a declarat Ponta.

Liviu Dragnea le-a cerut colegilor să rămână întreaga noapte pentru a realiza numărătoarea paralelă.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE