Home Politică PSD şi-a pus sigla pe Calendarul Ortodox. Motivul halucinant invocat de oficialii...

calendar ortodox
Sursa Foto: Gandul.info

Aproximativ 5.000 de argeşeni au primit în ultimele zile un Calendar Ortodox pe care este inscripţionată sigla PSD, sub o reprezentare a Fecioarei Maria cu pruncul în braţe, scrie Gândul.

Din ce am înţeles eu, Biserica le dă prea târziu, iar preţurile acestora variază între 10 şi 20 de lei. În unele zone, calendarele sunt prea puţine în comparaţie cu populaţia, iar în unele mai multe. Astfel, s-au gândit colegii mei, fiind şi în preajma sărbătorilor, că oricine are nevoie de un calendar, a explicat Ion Georgescu, şeful stafului de campanie în Argeş.

Patriarhia s-a dezis de această modalitate de campanie electorală şi afirmă că biserica nu are nicio implicare în demersul PSD

Patriarhia Română nu agreează şi nici nu poate fi vorba despre vreun agrement între ea şi PSD. Deci e o formulă a celor de la PSD în care se foloseşte în mod nepotrivit, calific eu, un însemn religios. Eu nu am aflat, aflu acum, de la dumneavoastră. Patriarhia Romana nu susţine în niciun fel astfel de practici – a declarat Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, pentru sursa citată.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE