Home Politică Raluca Turcan, noul preşedinte al PNL. Marile gafe ale blondei care conduce...

Raluca Turcan
Sursa Foto: Facebook

Biroul Politic Naţional al PNL a decis ca Raluca Turcan să conducă interimar partidul, după demisia Alinei Gorghiu, ca urmare a rezultatelor slabe obţinute la alegerile parlamentare.

Turcan va ocupa această funcţie până la primăvară, când ar urma să fie organizat un congres al partidului, unde va fi aleasă o nouă conducere.

Raluca Turcan a intrat în politica mare în 2004, când a devenit membru în Biroul Naţional de conducere al PNL şi deputat de Sibiu, funcţie pe care a ocupat-o fără întrerupere până acum.

Ea s-a remarcat însă şi ca urmare a gafelor făcute de-a lungul carierei politice. Cel mai cunoscut scandal a avut loc în jurul unei presupuse confuzii pe care ar fi făcut-o între canalul TVR HD (High Definition) şi TVR Hunedoara.

Site-ul Inpolitics.ro a scris că Raluca Turcan ar fi întrebat, într-o şedinţă a Comisiei de Cultură a Senatului, de ce a fost nevoie ca TVR să înfiinţeze un post în judeţul Hunedoara. Ulterior, membrii comisiei ar fi realizat că Turcan se referea, de fapt, la postul TVR HD.

Raluca Turcan a negat presupusul incident şi a anunţat că va da în judecată, pentru calomnie, pe patronul site-ului în cauză.

În 2008, Turcan s-a încurcat în propria vârstă, la o emisiune televizată.

Am 28 de ani si chiar cred ca trebuie sa las loc de buna ziua acolo pe unde trec, a declarat aceasta.

Moderatorul emisiunii s-a declarat surprins însă, căci în urma calculelor, reieşea că aceasta a tăiat ceva ani din vârsta reală. Ulterior, Turcan s-a corectat.

Efectiv am uitat câţi ani am. Am 32 de ani, într-adevăr, şi-a amintit deputata.

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE