Home Eveniment Reacţia lui Andrei Găluţ, liderul trupei Goodbye to Gravity, când a aflat...

După aproape o lună de zile de la teribilul coşmar din club Colectiv, Andrei Găluţ, liderul formaţiei Goodbye to Gravity, începe să îşi revină. S-a trezit din comă şi încearcă să comunice cu familia. Până acum câteva zile, rudele au putut să evite să-i spună ce s-a întâmplat după acea noapte. Însă, tânărul a insistat să afle care este starea colegilor lui din trupă, dar şi a iubitei sale, Mădălina.

Aflat într-un spital din Olanda, Andrei Găluţ a primit vestea. Nici Mădălina, iubita sa, nici ceilalţi patru membri ai formaţiei sale nu mai sunt în viaţă.

”La început, nimeni nu s-a îndurat să îi spună adevărul, dar, într-un final, la insistenţele lui, i-au mărturisit că toţi apropiaţii lui au murit”, scrie SpyNews care citează surse apropiate familiei.

Andrei ar fi început să plângă, iar starea lui de depresie s-a adâncit, având în vedere că în aceste momente este destul de sensbil. Medicii ar fi luat decizia să îl ţină mai mult sedat, în următoarea perioadă, pentru a-l ajuta ca mai întâi să se refacă fizic şi, apoi, să înceapă şi consilierea psihologică.

madalina strugaru

Mădălina Strugaru şi Andrei Găluţ

Iubita lui, Mădălina Strugaru a murit la Spitalul Floreasca din Capitală. Colegii lui chitarişti au murit chiar în noaptea tragediei, iar ceilalţi doi membri ai formaţiei nu au rezistat transportului în străinătate.

Andrei Găluţ este singurul supravieţuitor al formaţiei care concerta vineri seară, pe 30 octombrie, în clubul Colectiv, din centrul Capitalei. Trupa îşi lansa albumul “Mantras of war” şi încheiase un contract cu patronii clubului. Intrarea la concert era liberă, astfel încât să vină cât mai multe persoane, pentru că doar astfel membrii formaţiei nu plăteau pentru închirierea spaţiului.

Citeşte mai multe aici:

Iubita solistului de la Goodbye to Gravity a murit la Spitalul Floreasca. Bilanțul tragediei de la Colectiv a ajuns la 53

Alex Pascu, basistul trupei Goodbye to Gravity, a murit în timpul transportului în Franța

Goodbye to Gravity, o trupă născută pe patul de spital

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE