Home Politică Reacția lui Atanasiu, după ce a fost huiduit de liberali: Nu am...

Teodor Atanasiu spune că nu are de ce să își ceară scuze pentru afirmațiile potrivit cărora PNL s-a folosit de foștii lideri PDL, iar acum se pot descotorosi de ei. Reacția lui Atanasiu vine după ce colegii de partid i-au pretins la Consiliul Naţional al PNL să-și ceară iertare.

“Să-mi cer scuze pentru ce am discutat cu soţia în bucătărie? Nu e cazul. N-am discutat public nimic de care să îmi fie jenă sau pentru care să trebuie să îmi cer scuze… Ce discut eu în mediul privat, cu soţia, cu prietenii sau cu altcineva, e problema mea şi nu trebuie să dau răspunsuri publice pe cine critic când bârfesc cu soţia în bucătărie. Şi de aceea nici nu am comentat public niciodată despre acest lucru. Sper ca şi alţii să aibă decenţa ca ceea ce înseamnă viaţa privată a unui om să rămână aşa, a afirmat Atanasiu.

Cât despre cei care au dat publicității înregistrarea, Atanasiu crede că sunt dușmanii politici. Care pot fi chiar din interior, spune el.

Vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu a fost huiduit sâmbătă, în momentul în care a vrut să se adreseze asistenței, la Consiliul Naţional al partidului, care a avut loc la Piteşti.

Scandalul a izbucnit după ce, în urmă cu câteva săptămâni, a fost făcută publică o înregistrare în care Atanasiu declara, într-o ședință a vechiului PNL, la Bistrița, că liberalii s-au folosit de foștii parteneri ai lui Băsescu.

Teodor Atanasiu : “Noi fără PD nu câștigam președintele. Ne-am ținut de nas și am făcut un compromis. Altfel nu se putea. Vă mai spun un lucru. Am făcut un lucru, eu zic deștept chiar dacă în Bistrița e un puțin altfel. Un lucru deștept de ce? Noi am făcut o fuziune paritară în care noi am dat numele partidului, sigla partidului, candidatul la președinție al partidului și ei ne-au dat sediul (râsete), locația în care să funcționăm. Gândiți-vă că avem 28 de județe în care noi conducem în fuziunea asta paritară. Mai mult de atât nu puteam obține. Eu vă spun că le-am dat și iluzia că o să aibă prim-ministru. N-o să-l mai aibă. Vă dau în scris că nu o să-l aibă! (râsete)

Cineva din sală: –Cu toate că nu prea e corect!

Teodor Atanasiu: Nu e corect deloc, dar n-am nicio reținere. Nu-i corect, dar dacă mâine ai prim-ministrul poți face ce vrei și ai tot. Deci partidul ăsta va fi al vostru, nu al lor. Sa fie foarte clar! A fost și va fi al nostru. Am avut nevoie de ei, acum nu mai am nevoie. Le-am spus că dacă pleacă mâine îmi fac un bine. Tot cu 45% rămân și nu mă mai întreabă nimeni ce e cu Boagiu, ce-i  cu Anastase, ce-i cu Boc, ce-i cu dracu și cu lacu.…Îmi fac un bine dacă pleacă…Nu o sa plece, nu-s prosti. O sa conviețuim cu ei. Liderii lor o sa dispară rând pe rând!”, se arată într-o înregistrare publicată de stiripesurse.ro

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE