Home Lifestyle VIDEO Record absolut stabilit de Facebook: Câți oameni au fost online într-o...

Facebook a stabilit săptămâna aceasta un record de accesări, când un miliard de oameni au intrat măcar o dată pe rețeaua de socializare. Practic, unul din șapte oameni de pe planetă a folosit luni Facebook pentru a fi în legătură cu familia sau pretenii, a anunțat fondatorul companiei, Mark Zuckerberg, unde altundeva decât… pe Facebook.

Când vorbim despre finanțe, folosim numere în mod obișnuit. Dar acum e altceva. A fost pentru prima dată când am depășit acest prag, și e doar începutul conectării întregii lumi, a scris Zuckerberg.

Acesta susține, în mesajul său, că o lume mai deschisă și conectată înseamnă o lume mai bună, pentru că va însemna legături mai strânse cu cei pe care îi iubim, dar și o economie care aduce mai multe oportunități.

Sunt extrem de mândru de comunitatea noastră și de progresele pe care le-am făcut. Comunitatea noastră crede în a îi oferi fiecărei persoane ocazia să fie auzită, în promovarea înțelegerii și includerii oricui în oportunitățile lumii moderne, este concluzia lui Zuckerberg.

Fondatorul Facebook a prezentat pe pagina sa și un clip prin care marchează noul record.

Facebook a fost lansat în 2004 de Mark Zuckerberg, pentru a contacta persoane apropiate, dar și persoane încă necunoscute. În timp, siteul s-a transformat în cea mai cunoscută și folosită rețea socială din întreaga lume. La începutul lunii mai, estimările erau că Facebook ar avea 1,39 miliarde de utilizatori.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE