Home Social Restricţii de trafic în Bucureşti pentru mitingul transportatorilor

restricţii

Transportatorii vor protesta joi, în Bucureşti, faţă de creşterea tarifelor RCA, peste 7.000 de autovehicule urmând să ajungă în centrul Capitalei, la mitingul programat în Piaţa Victoriei. Drept urmare, poliţiştii au impus restricţii de trafic în zona centrală a Capitalei, între orele 05:00 şi 17:00, după cum urmează:

– pentru manifestaţia publică, din Piaţa Victoriei, începând cu ora 05.00, se va restricţiona traficul rutier, pe Şos. Kiseleff, de la Arcul de Triumf, până la Piaţa Victoriei, respectiv Şos. Kiseleff, de la Arcul de Triumf, până la Piaţa Presei Libere (Zona Centrală – Mediană, gradual, în funcţie de sosirea participanţilor), permiţându-se, permanent, circulaţia pe ambele sensuri ale Str. Arh. Ion Mincu;
-în caz de nevoie, se va restricţiona traficul pe Str. Paris şi pe breteaua care leagă Bd. Iancu de Hunedoara de Piaţa Victoriei;

– începând cu ora 05.00, circulaţia în Piaţa Victoriei va fi resistematizată, prin asigurarea traficului rutier, pe două benzi de circulaţie pe sens, între Bd. Aviatorilor şi Cal. Victoriei, respectiv Bd. Lascăr Catargiu, asigurându-se circulaţia pe Cal.Victoriei, Bd. Ion Mihalache, Str. Buzeşti şi Bd. Lascăr Catargiu.

Rute alternative:
– Bd. Aviatorilor – Bd. Beijing – Str. Nicolae Caramfil – Bd. Aerogării-DN1;
– Bd. Ion Mihalache – Bd. Mareşal Averescu – Bd. Mărăşti – Piaţa Montreal – DN1.

Sursa: Poliţia Română

Sursa: Poliţia Română

Capitala, blocată şi în zonele în care nu există restricţii

Este de aşteptat să apară ambuteiaje majore în mai toate zonele Capitalei, având în vedere traseele pe care le vor urma camioanele şi celelalte vehicule până în centrul Capitalei. Astfel, coloanele de protestatari vor fi formate pe DN1 (Fântâna Mioriţa), Autostrada A1 (zona Militari), DN2 (zona Parcului Plumbuita) şi la ieşirea de pe A2 (în zona Policolor).

Transportatorii cer Guvernului să intervină pentru limitarea creşterii tarifelor RCA care, spun ei, au ajuns să se majoreze cu peste 300% în ultima jumătate de an pentru maşinile de transport marfă şi călători. De asemenea, aceştia se plâng că în autobuze şi taxiuri trebuie să plătească sume uriaşe pentru drepturile de autor pentru muzica ambientală.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE