Home Social Rihanna ar putea susține în august un concert în București

Rihanna
Sursa Foto: Rihanna via Facebook

Una dintre cele mai cunoscute artiste ale lumii, Rihanna, ar putea susține în această vară un concert în București. Întâlnirea cu fanii români ar urma să aibă loc în cadrul Anti World Tour, care va începe în luna martie în Statele Unite.

Potrivit unor surse citate de Libertatea, concertul artistei ar urma să aibă loc în Piața Constituției, cel mai probabil pe 14 august.

Concertul nu a fost confirmat oficial deocamdată pe pagina cântăreței. În acea perioadă ea are stabilite mai multe show-uri în Europa, în Polonia, Germania, Austria, Elveția sau Belgia.

Potrivit sursei citate, despre un concert al Rihannei la București s-a discutat și în 2012 sau 2015, însă inițiativele nu s-au concretizat.

Rihanna și-a lansat pe 27 ianuarie noul său album intitulat ‘ANTI’, al 8-lea din carieră și prima sa producție discografică după ‘Unapologetic’, care a apărut în 2012, relatează EFE, citat de Agerpres.

Lansarea albumului ‘ANTI’, care cuprinde 13 piese, a fost precedată de apariția primului extras single, ‘Work’.

‘ANTI’ cuprinde de asemenea colaborările Rihannei cu alți artiști ca SZA (‘Consideration’) și Drake (‘Work’) și o nouă versiune a piesei cântate de trupa australiană de rock Tame Impala (‘Same Ol’ Mistakes’).

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE